Niye hala bir cevap yazmadınız hocam. Ağlamakla mı meşgulsünüz yoksa? Sik sik yorumlar yapmasaydın az önce azıcık insanca davranıp, "Acaba karşımdaki...
Aynen bilader tam senin dediğin gibi her şey. Sen bu konuda master yapmışsın bravo. Ama tabi sen gelip insanca konuşmak yerine insanların sinirlerini bozmaya...
Hocam, 1.'si bu 33.000 değil 40.000 TL. 2.'si çok büyük ihtimal 2. el. Ama yine de hadi 2. el alacağım PS5 Pro' yu diyelim. 40.000 TL yine pahalı. Sıfır...
Pro çok fahiş fiyatlı hocam. Bu oyun konsolları zaten fiyat performans olması ile tanınıyor. Şuan PS5 Pro alacağıma şahsen giderim, güzel 2K hikayeli...
Merhabalar.
PS5 Slim için bir 4K monitör arayışındayım. Benim için üç tane kritik konu var. Kronik sorunlu bir cihaz olmasın, dahili hoparlorü olsun ve...
Ben ztn mecaz söyledim. 2. el alacağıma bunu alırım dedim. Yani 2. el alacağıma böyle saçma bir şey alırım daha iyi anlamında.
1774124490
Konu niye kaydı...
Bütçem en fazla 20.000 TL. Zaten 20.000'i geçerse ps5 slim alırım. Açıkçası hiçbir yerde bulamadım sıfırını ve tabi ki biliyorum konsol 5-6 yıl önce çıktı...
Başlıkta gördüğünüz gibi. Aleti direkt CD Media garantili almayı düşünmüyorum. Sizce sarı siteden sıfır olarak yurt dışından getiren kişilerden veya...