K3R1M isimli üyenin son içerikleri

1. K3R1M

Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı ?

Enes Özen'den bakıyorum ben genelde bu kulaklık işlerine direkt karşılaştırma falanda yapıyor. Youtube da var.
  2. K3R1M

Yardım CyberPunk Yetenek Ağacı

Yakın dövüş mü oynamayı mı düşünürsün yoksa silah ile mi? Yada çok fazla ekipman kullanmadan hack özellikleriyle de takılabilirsin. Yakın dövüş, normal taramalı silahlar, tabancalar, akıllı silahlar ( otomatik nişan alma ve her mermi direkt düşmana gidiyor), fırlatılabilir silahlar, sniperlar...
  3. K3R1M

Düz s24 mü s25 fe mi

Ben bu tartışmada hala sonuca ulaşamadım 😅.
  4. K3R1M

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Hocam merhabalar, telefonu alalı birkaç gün olmuş galiba hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bende almayı düşünüyorum, bütçe zorlayıp 24 Plusa çıkmaya gerek var mı onu merak ediyorum.
  5. K3R1M

Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Samsung S24 Plus ile ekosistem olarak kullanmak için almak istiyorum. Silikonsuz olması daha da hoşuma gitti yoksa acıtıyor. Aman aman beklentilerim ya da mükemmel müzik kulağım yok. Sizce alınır mı? Ve hangi rengi daha güzel? Galaxy Buds 3 Trendyol
  6. K3R1M

🔥İndirim Thermalgrizzly Kryonaut 12.5W Termal Macun 330 TL ! (1 GR)

ben de merak ediyorum 1758441853 noctua laptoplar için uygun mu? PTM yada Heilos gibi pedlerden daha iyi olur mu acaba?
  7. K3R1M

Wraith indirimlerinde hangi fare alınır?

Harici kart indirimi vs var mı?
  8. K3R1M

Kontağı kapattıktan sonra 2ye aldım

Öncelikle sakin ol dnsandas. Sorun yok debriyaja basıyorsan, at tekrar 1e kalsın.
  9. K3R1M

Operatör değişikliği hangi sıklıkla yapılabilir?

Operatör değişikliği için birçok yere baktım ama net bir bilgi bulamadım. Kimisi 3 ay diyor kimisi hiç beklemezsin diyor. Mevcut olarak Vodafone faturalı kullanıyorum. Taahhüt bitimine 2 ay ve cayma bedeli olarak da 45 TL var. Yine Vodafone da bulunan bir faturalı tarifeye geçmek istiyorum, ama...
  10. K3R1M

🔥İndirim Stanley Termoslarda %30 İndirim + Sepette 200 TL Kupon Fırsatı

Go quick flip modeli var bende.
  11. K3R1M

🔥İndirim Stanley Termoslarda %30 İndirim + Sepette 200 TL Kupon Fırsatı

Ben geçen sene almıştım, 1 yıldır yanımdan hiç ayrılmıyor. Evde işte her zaman yanımda soğuk su taşımak mükemmel bişey. Daha önceleri su içmiyormuşum diyorum. Alıp kenara koyacaksanız boşa masraf etmeyin. Zaten fiyatlar hafif şişirilmiş gibi.
  12. K3R1M

Çözüldü✓ ATK HUB I İNDİREMİYORUM

https://techolay.net/sosyal/indir/atk-v-hub.532/
  13. K3R1M

🔥İndirim Adore çalışma koltuğu 3887 TL Peşine 6 taksit.

Alanlara ulaştı mı acaba? Evde oyun oynamak için kullanacağım, fileli bir model arıyordum bunu gördüm. Boyun desteği de iyi duruyor. Kalitesi nasıl acaba markanın. Bu fiyatlara yada daha ucuza ne önerirsiniz?
  14. K3R1M

Ideal laptop ısı değerleri nasıl olmalı?

Mesela bir oyunda 20w gibi çok düşük bir güç tüketip 80 derecenin üzerine çıkıyorsa soğutma sıkıntılı demektir. Gpu bir oyunda 100w çekebilir ve bu sürede 65-70 derece ise çok iyi soğuyor diyebiliriz. Bu tarz kıyaslar için önemli.
  15. K3R1M

Ideal laptop ısı değerleri nasıl olmalı?

Yaptığın işe göre değişir. Performans testi yaparsın 95i görebilir. Oyun oynarken maks 85 görüp altında takılıyorsa idealdir falan. Cpu yada Gpu kaç watt çekerken kaç derece oluyor onlara bakmak lazım.
Geri