Reisim beklerim sorun yok başka oyunlarda takılırım zaten çalışıyorum ara sıra pc yi açıyorum gta 6 yı örnek vermek amaçlı dedim sonuçta sağlam bi sistem...
50k bütçem var gta6 için alıcam bilgisayarı sizce bilgisayarmı alim ps5 standart edition 2 kol mu bilgisayar için önerileriniz varmı 9 taksitle almak...
1.3m TL ye az yakan konforlu az yakan sorunsuz motor ve elektirik sorunu çıkarmayan daha doğrusu sanayide gözü olmayan temiz aile arabası öneriniz varmı...
reis 320hz monitör zaten sistem parası :D git 180 hz 200hz lik asus monitör al 5-6k yeter sana bide logitech g305 mouse al bende ar şuan baya iyi 5-6 ay da...
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-9500f-rx-9060-xt-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Bu Sitem alınır mı? Fiyatına Değermi Ve Oyunlarda kaç fps alırım...
Excalibur g770 laptop var elimde 2 sene önce almıştım rtx 3050 8 gb ekran kartı var i5-12450H 12. nesil işlemci var 8 gb ram var bi sorunu felan yok kırığı...
ne güzel hayat vallaha benim aile öyle değil 2 sene önce lise bitti yks dende bişey yapamadım boş boş duruyorum olduğum otruduğum bölgede adam akıllı iş te...