Arkadaşlar iyi günler 1. Gönderişim de işletim sistemeni güncellediler geldi ama sorun hala devam ediyordu 2. defa gönderdim ekran kartı driveri güncellemişler geldi sorun hala devam ediyordu bu sefer hiç açılmaz hale geldi 3.kez gönderdim 1 gün sürdü onarımda olması büyük ihtimalle yine sorun...
Hocam iyi günler 1. Gönderişim de işletim sistemeni güncellediler geldi ama sorun hala devam ediyordu 2. defa gönderdim ekran kartı driveri güncellemişler geldi sorun hala devam ediyordu bu sefer hiç açılmaz hale geldi 3.kez gönderdim 1 gün sürdü onarımda olması büyük ihtimalle yine sorun devam...
Uyku modunu kapattım,güç düğmesini de herhangi bir şey yapma diye ayarladım HP PC Hardware Diagnostics Windows dan yapıyorum testi yeniden başlatma gibi değil durmadan git gel yapıyor ekran teknik destek aldım sorunu bulamadılar servise gönderdim ben de umarım sorun çözüme kavuşur.
Hocam aynı özelliklerde bilgisayar bende de var ve aynı aynı sorun bende de oluştu çözümü bulabildin mi veya sorun neyden kaynaklıdır dönüş yaparsan sevinirim