Kaball isimli üyenin son içerikleri

1. K

4000 TL'ye klavye ve mouse önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/719910/epomaker-x-aula-f75-siyah-leobog-icevein-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu nasıldır gamin genden bir şey almam başka yerde varsa alırım bunu
  2. K

4000 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Eski kalvyem ile farem bozulduğu için Mekanik ve kablosuz bir kavye ile kablosuz bir mouse arıyorum genelde rekabetçi oyunlar oynarım kalvye %75 olursa çok iyi olur ikisi için 3500 max 4000 ayırabilirim. eski klavyem hyperx mkw 100 eski farem razer deathadder v2 mini
  3. K

Akşamları yaşanan Packetloss ve Wi-Fi yavaşlaması nasıl çözülür?

fiberd nasıl tam bilmiyorum ama ben eski evimde kendi dairemdeki kabloyu ayrı çekmiştim binanın hattından ve binaya gelen ana kabloyla birleştirince indirme hızım artmış ve paket kaybı ile gecikmem azalmıştı.
  4. K

Akşamları yaşanan Packetloss ve Wi-Fi yavaşlaması nasıl çözülür?

dairende internet kablosu tek hattan mı geliyor?
  5. K

Ekran kartı çayı kaynatma derecesine gelmiş

kış yaklaşıyor boşver bence temzilemeyi😂
  6. K

Ders için tablet önerisi

teşekkür ederim elime ulaştığında buraya yazıcağım özeliklerini ve incelemesini. 1758398163 bir arkadaş kullanıyordu tavsiye etmedi ondan hiç bakmadım ona.
  7. K

Ders için tablet önerisi

honor pad v9 sipariş verdim az önce hocam.
  8. K

Ders için tablet önerisi

bunların hepsi zaten satış politikası birşeyleri eksik koyup bir üst modeline yani daha pahalısında o eksiği kapamak.
  9. K

Ders için tablet önerisi

telefonumda iphone olmasına rağmen ipad almama nedenim ekranın lamine olmaması ve özelik bakımından bu tabletelerin gersinde kalması ekstra olarak kalem için neden 4000 lira fazla vereyim:) bir şey iyiyse alınır sırf markaya göre değil ben telefonumu aldığım zaman dinamik ada yeni çıkmıştı ve bu...
  10. K

Ders için tablet önerisi

kullanırım en kötü kardeşime veririm model yükseltirsem ekranına çok bakıcam arada birde pdf ten soru çözerim onum dışında bişey yok honor mantıklı gibi.
  11. K

Ders için tablet önerisi

Hocalarım şuan honor pad v9 samsung tab s10 fe den daha ucuz sizce almalımıyım?
  12. K

Ders için tablet önerisi

Hocam bilemedim ki şimdi hangisi daha matıklı olur ama honor bana çok boş geldi kardeşimde pad 9 var ve bir inceleyim dedim pek bir özelik göremedim lakin işlemci ve ekran konusunda pad v9 çok daha iyi. maksium 1-2 sene kullanırım gibi geliyor aktif olarak
  13. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

steelseries artics nova 5 4999 tl ihtiyacı olan değerlendirsin aldım bir adet. 1758311120 steelseries artics nova 5 e bak daha iyi (şahsi fikrim)
  14. K

Ders için tablet önerisi

ekranın tft olması ve işlemcisi biraz düşündürüyor sizce bu konuda bir sıkıntı olur mu?
  15. K

Ders için tablet önerisi

Kısa bir süredir tablet bakmaktayım genelikle video ve pdf için kullanıcağım bu yüzden kalemli olması önemli ve ayrıca ekran ve pil ömrüde iyi olmalı sonuçta gün boyu karşısında durucam aklımda bir kaç model var bunlar arasından hangisini tercih etmeliyim sizce. 1. Honor pad v9=17.999tl...
Geri