Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Henüz hazır değilim o kadar detaylara ama indirimi kaçırmak istemiyorum, alacağım.
Epic indirimlerinden The Elder Scrolls V: Skyrim aldım. Sen oynadın mı? Oynadıysan nasıl bir oyun? Boss savaşları benzer mi?
Ben de daha önce souls tarzı oyun oynamadım. Şu an indirimde ve alıp almamakta çok kararsızım. Epic indirimleri falan derken 1500 lira harcadım.
Elden Ring beni açık dünyası ile yorar mı bundan endişeliyim. Sürekli bişeler bulmaya çalışmak beni yoruyor. Bir videoda her duvarın önünde arkasında...
Ben pc topladığımda parçaları vade farksız 9 taksit veya 3 ay sonra başlayan 6 taksit ile toplamıştım. O şekilde baya kâlı oldu. Parçalar da kaliteliydi. Bu sistem kalitesiz olmuş.
Bir de şunu söylemek isterim, forumlarda gördüğüm amd wattman hatalarının çoğunda kalitesiz psu veya bileşenler...
Merhaba arkadaşlar, bütçem ₺1000 ve Honor Pad 8 tabletim için fiyat performans bir kalem arıyorum.
Tabletler için olan dokunmatik kalemlerin özelliklerini bilmiyorum (Neye bakılır, neye dikkat edilir, ne tür kalemler vardır vs.). Forumda konular açılmış ancak net bir sonuca ulaşılamamış.
Ben...
Öncelikle geçmiş olsun umarım sorunu çözersiniz. Sisteminizin diğer bileşenlerini; ana kart marka model, işlemci, ram markası, CL ve MHz değeri, psu markası ve gücü vs. paylaşabilir misiniz?
Çözüm: Ödeme ekranına devam edin. Yukarıda kupon ile alakalı bir uyarı olacak. Ona tıklayıp siparişi iptal et diyin. Kuponu tekrar kullanabilirsiniz.
1702844696
Konusu açılmıştı. Forumda yeniyim şimdi çözdüm. @Alyx cansın.