kadirlivi06 isimli üyenin son içerikleri

1. K

CS2 FEVER CASE PATLADI MI ?

normalde yukardan aşşa düşer bu aşşadan yukarı gidiyor :D gibi şuan 2.3$ buda 1$larda gezinir gibi yarın
  2. K

İşlemci ve ram aldım bunlara uyumlu anakart ve soğutucu lazım yardım

bütçen ne hacı iki anakart var birisi 8k diğeri 4K ? bu nasıl kıyaslama xd
  3. K

PC ÇALIŞIYOR FAKAT GÖRÜNTÜ GELMİYOR,

yani hocam nasıl bi aceleniz vardı da 7900XTX gibi bir ekran kartını sökmeden gönderttiniz. nimet o nimet :/ anakartın BIOS Flashback özelliğini destekliyorsa onu deneyin yoksa bilgisayarcıya götürün bi ekran kartını başka sistemde denesin
  4. K

PC ÇALIŞIYOR FAKAT GÖRÜNTÜ GELMİYOR,

çift ramse, ramlerin birini sırayla çıkart pcyi aç biraz bekle bios güncelleyebiliyorsan güncelle, ekran kartı da takılı mı geldi? umarım parçalarda zarar yoktur kolay gelsin.
  5. K

❌İndirim Bitti! 7.699 TL ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 27" 240Hz QHD IPS 1ms HDR10 Gaming Monitör

rekabetçi oyunlar için 1080p 24" olanlar daha ideal ama fırsat değerlendireyim ilerde başka oyunlar oynarım diyorsanız alınabilir.
  6. K

27 inc 1080p monitör alınır mı?

bu fiyatlara VA panel 2K alabilirsiniz. madem fps veya rekabetçi oyun oynamıyorsanız, güzeldir film dizi içinde kontrast oraları iyidir. 27" 1080p olayıda kişiden kişiye değişir.
  7. K

CS2 İÇİN SKİN ALIP SATABİLECEĞİM SİTE ÖNERİSİ

ben shadowpay kullandım crypto olarak çekiyordum genelde eskiden bankayada çekmiştim ama komisyonları farklı bynogamede çok ucuza bişey bulursam da satın almak için kullandığım oldu.
  8. K

Sistemimi nasıl yükseltebilirim?

ddr5e geçebilirsiniz işlemi, anakart , ram yenileyerek başlayabilirsiniz sonrada ekran kartı alırsınız. PSU yeterli olacaktır şimdilik
  9. K

Çözüldü✓ Ekran kartı çalışmıyor?

Arkadaşlar yeni Anakart almıştım yavaştan am5 geçeyim diye msi pro b650m-p ekstra psu 850W high power gold, işlemci r5 7600, soğutucu ve ram aldım bunları taktım her şey çalışıyor gibi gözüküyor lakin ekran kartı dönmüyor çalışmıyor sanırım zaten ekran filanda gelmiyor Bios update flash ile...
  10. K

🔥İndirim Sapphire RX9070XT 30.999,00 TL

bir tık fazla gereksiz hype vardı sanki bu kartlar için ondan da olabilir bazıları ihtiyacı olmamasına rağmen almıştır illaki
  11. K

Max 5.5k monitör önerisi

karar sizin hocam kim ne derse desin https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gq50f-b-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,250689650.html şöyle bişey var VA panel
  12. K

Max 5.5k monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v2-24-180hz-fhd-1-ms-hdr10-300-nit-g-sync-freesync-pivot-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-HBCV00006XVCBU?magaza=Monster%20Notebook&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey
  13. K

7900xt iade edip 9070xt alayım mı?

olum kutuda yazanı da mı görmüyorsunuz? 9070 yazıyor işte
  14. K

Öneri 7900xt satmalı mıyım

bence gereksiz fantezi
  15. K

9070 XT satışa çıkacak siteleri listeleyebilir miyiz?

9070 fiyatları s1nerjide gözüktü
Geri