yani hocam nasıl bi aceleniz vardı da 7900XTX gibi bir ekran kartını sökmeden gönderttiniz. nimet o nimet :/ anakartın BIOS Flashback özelliğini destekliyorsa onu deneyin yoksa bilgisayarcıya götürün bi ekran kartını başka sistemde denesin
çift ramse, ramlerin birini sırayla çıkart pcyi aç biraz bekle bios güncelleyebiliyorsan güncelle, ekran kartı da takılı mı geldi? umarım parçalarda zarar yoktur kolay gelsin.
bu fiyatlara VA panel 2K alabilirsiniz. madem fps veya rekabetçi oyun oynamıyorsanız, güzeldir film dizi içinde kontrast oraları iyidir.
27" 1080p olayıda kişiden kişiye değişir.
ben shadowpay kullandım crypto olarak çekiyordum genelde eskiden bankayada çekmiştim ama komisyonları farklı bynogamede çok ucuza bişey bulursam da satın almak için kullandığım oldu.
Arkadaşlar yeni Anakart almıştım yavaştan am5 geçeyim diye msi pro b650m-p ekstra psu 850W high power gold, işlemci r5 7600, soğutucu ve ram aldım bunları taktım
her şey çalışıyor gibi gözüküyor lakin ekran kartı dönmüyor çalışmıyor sanırım zaten ekran filanda gelmiyor
Bios update flash ile...
karar sizin hocam kim ne derse desin https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gq50f-b-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,250689650.html şöyle bişey var VA panel