Neler Yeni

PC ÇALIŞIYOR FAKAT GÖRÜNTÜ GELMİYOR,

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Can Aslan
rica ederim sorununu çözersin umarım pcnin bozulmasını bilirim veya eskimesini kalbinden bir parça gidiyor resmen :D

n
Vallahi tam olarak öyle maalesef, bozuk değildir inş çalışıyor sonuçta :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir Livi
çift ramse, ramlerin birini sırayla çıkart pcyi aç biraz bekle bios güncelleyebiliyorsan güncelle, ekran kartı da takılı mı geldi? umarım parçalarda zarar yoktur kolay gelsin.

Son düzenleme:

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Can Aslan
çift ramse, ramlerin birini sırayla çıkart pcyi aç biraz bekle bios güncelleyebiliyorsan güncelle, ekran kartı da takılı mı geldi? umarım parçalarda zarar yoktur kolay gelsin.
Her şey takılı geldi ekran kartı dahil, bios güncellemem için ekran lazım ekran gelmiyor

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Musa Topçu
Anakarttan görüntü almayı denedin mi

Soverich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
K.Y
ramleri çıkart ramsiz aç bilgisayarı bios ekranı gelirse ramlerin yerlerini değiştirerek sorunu çözmeye çalış

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mehmet mine
Reis daha önce çok başıma geldi en sonunda çözdüm. Ram tam oturmuyor oturmuş gibi duruyor kolay da çıkaramıyon sanki oturmuş gibi. Ben sinirlendim ramler takılıyken tepesinden bir koydum çıt diye oturma sesi geldi.o günden beri öyle bir derdim kalmadı.ramları anakartı kırmadan adam akıllı oturt keyfine bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir Livi
Her şey takılı geldi ekran kartı dahil, bios güncellemem için ekran lazım ekran gelmiyor
yani hocam nasıl bi aceleniz vardı da 7900XTX gibi bir ekran kartını sökmeden gönderttiniz. nimet o nimet :/ anakartın BIOS Flashback özelliğini destekliyorsa onu deneyin yoksa bilgisayarcıya götürün bi ekran kartını başka sistemde denesin

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
TAHA KOÇAK
7900XTX
7800x3d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de o şekilde düşündüğümden ekran kartında problem olmadığını düşündüm ama her şey olabilir, tavsiyelerinize göre deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Anakart üzerinden görüntü almaya çalışın, eğer o şekilde alabiliyorsanız. Eğer ekran kartını bir alt slot varsa oraya takarak deneyin. O şekilde de görüntü gelmiyorsa ya anakartın pcle ya da ekran kartı kargoda hasar almış demektir.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Volkan
İşte kargodan geldiği için herhangi bir parça zarar görmüş olabilir, tamamen sağlam gelmesini beklemiyordum zaten. Maalesef parçaları tek tek test etme şansım yok mecbur bilgisayarcıya kalacağım sök takla çalışmaz ise.

Yine de çok teşekkür ediyorum tavsiyen için, iyi akşamlar
bilgisayarcıya gidersen sağlam bir kucaklarlar seni hazır bozuk diye bozuk olmayanı bile değiştirir bu çakallar

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Can Aslan
yani hocam nasıl bi aceleniz vardı da 7900XTX gibi bir ekran kartını sökmeden gönderttiniz. nimet o nimet :/ anakartın BIOS Flashback özelliğini destekliyorsa onu deneyin yoksa bilgisayarcıya götürün bi ekran kartını başka sistemde denesin
brom ben de biliyorum nimet olduğunu herhalde, ya tamamen orda kalacaktı ya da kargolayacaktım. Kısacası başka seçenek yoktu, kimse bilgisayarını çöpe atmaz

Reis daha önce çok başıma geldi en sonunda çözdüm. Ram tam oturmuyor oturmuş gibi duruyor kolay da çıkaramıyon sanki oturmuş gibi. Ben sinirlendim ramler takılıyken tepesinden bir koydum çıt diye oturma sesi geldi.o günden beri öyle bir derdim kalmadı.ramları anakartı kırmadan adam akıllı oturt keyfine bak
Çok teşekkür ediyorum onları denedim fakat artık bilgisayarcıya verdim, güvendiğim dürüst bir esnaf ufak bir dükkanı var.

bilgisayarcıya gidersen sağlam bir kucaklarlar seni hazır bozuk diye bozuk olmayanı bile değiştirir bu çakallar
Vallahi adam şeffaf çalışıyor senelerdir bir işim olursa orada çözerim ama tabi öyle bir ihtimal de var her şeye rağmen, umuyorum öylesi yaşanmaz :)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Volkan
brom ben de biliyorum nimet olduğunu herhalde, ya tamamen orda kalacaktı ya da kargolayacaktım. Kısacası başka seçenek yoktu, kimse bilgisayarını çöpe atmaz

Çok teşekkür ediyorum onları denedim fakat artık bilgisayarcıya verdim, güvendiğim dürüst bir esnaf ufak bir dükkanı var.

Vallahi adam şeffaf çalışıyor senelerdir bir işim olursa orada çözerim ama tabi öyle bir ihtimal de var her şeye rağmen, umuyorum öylesi yaşanmaz :)
bir tüm parçaları sök tak kargoda sarsıldıysa soketler oynamıştır yada ekran kartı hasar bile almış olabilir

Top Bottom