Tamam sorun yok. Doğru takıyorsunuzdur umarımTemiz gibi hocam 6 ay sonra falan ilk kez çıkarttım. Takarkende ben taktım.
Alıntıyı görüntüle

Tamam sorun yok. Doğru takıyorsunuzdur umarımTemiz gibi hocam 6 ay sonra falan ilk kez çıkarttım. Takarkende ben taktım.
Alıntıyı görüntüle
Takarken aşamalı olarak resim atacağım. Doluya tutulmayalımTamam sorun yok. Doğru takıyorsunuzdur umarım. Bunu eledik. Soğutucuyu kablosunu falan iyice tam oturtup takin
Tamam sorun yok. Doğru takıyorsunuzdur umarım. Bunu eledik. Soğutucuyu kablosunu falan iyice tam oturtup takin
Fanı takıp tek ramla test edeceğimTamam sorun yok. Doğru takıyorsunuzdur umarım. Bunu eledik. Soğutucuyu kablosunu falan iyice tam oturtup takin
Eğer yanlış farketmediysem ram oturmuş ama birinin pini açık kalmış gibiydi. Çıkartıp tekrar denedim olmadı. Şimdi tek ramle test edicem@KasapBey Ramlerin sağ ve soluna iyice bakar mısın? Daha öncesinde de yaşayan bir kaç arkadaşa denk geldim. Ram takılı sağlam sanılıyor ama bir tarafı tam oturmuş olmuyor. Eşit şekilde oturmuş mu iyice bakar mısın?
Onun dışı problem yok gibiEğer yanlış farketmediysem ram oturmuş ama birinin pini açık kalmış gibiydi. Çıkartıp tekrar denedim olmadı. Şimdi tek ramle test edicem
Böyle takıyorum. Etiket fana bakıyor. Diğer türlü askıda kalıyo@KasapBey Ramlerin sağ ve soluna iyice bakar mısın? Daha öncesinde de yaşayan bir kaç arkadaşa denk geldim. Ram takılı sağlam sanılıyor ama bir tarafı tam oturmuş olmuyor. Eşit şekilde oturmuş mu iyice bakar mısın?
Ramin çentiği slotun boşluğuna geliyor olması lazım diğer türlü havada kalır zaten. Senin slot da tek klipsli. Büyük ihtimalle oturuyor diye düşünüyorsun ama bir tarafı tam oturmuyor. Rame karşıdan bak alt dişlerinden yola çıkarak eşitler mi kontrol et. Hafif açı vererek önce mandallı yeri sonra diğer yeri oturttur. olmazsa tam tersi deneEğer yanlış farketmediysem ram oturmuş ama birinin pini açık kalmış gibiydi. Çıkartıp tekrar denedim olmadı. Şimdi tek ramle test edicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun dışı problem yok gibi
Böyle takıyorum. Etiket fana bakıyor. Diğer türlü askıda kalıyo
Alıntıyı görüntüle
Kafam çok karıştı. Az önce tek ram ile pc açıldı. Ters olsa girmezdi bile. Ama şunu fark ettim. Tami takaten kasanın üstğndr tek klips var. O otomatik olarak bastırınca atmıyor. Güçlüce bastırıp ben elimle klipsi kapatıyorum.Ramin çentiği slotun boşluğuna geliyor olması lazım diğer türlü havada kalır zaten. Senin slot da tek klipsli. Büyük ihtimalle oturuyor diye düşünüyorsun ama bir tarafı tam oturmuyor. Rame karşıdan bak alt dişlerinden yola çıkarak eşitler mi kontrol et. Hafif açı vererek önce mandallı yeri sonra diğer yeri oturttur. olmazsa tam tersi dene
Ram tam oturtman lazım. Giriş yerlerine bakarak tam biraz kuvvet uygulayabilirsinEğer yanlış farketmediysem ram oturmuş ama birinin pini açık kalmış gibiydi. Çıkartıp tekrar denedim olmadı. Şimdi tek ramle test edicem
Onun dışı problem yok gibi
Böyle takıyorum. Etiket fana bakıyor. Diğer türlü askıda kalıyo
Alıntıyı görüntüle
Çıkışlari açtinNeresi uzun neresi kısa onuda unuttum
Alıntıyı görüntüle
Neresi uzun neresi kısa onuda unuttum
Alıntıyı görüntüle
Uzun kısayı boşver. Ramin çentiğini ve slotun boşluğunu say veya rami slotun üzerine koy çentik denk geliyor mu bak. Zaten yanlış tarafla denersen tahtravelli gibi askıda kalırNeresi uzun neresi kısa onuda unuttum
Alıntıyı görüntüle
Evet askıda ama. Oturtmayı deniuorum klipsler kendi kendine atması gerekmezmi. Elle kapatıp test edicem şimdiUzun kısayı boşver. Ramin çentiğini ve slotun boşluğunu say veya rami slotun üzerine koy çentik denk geliyor mu bak. Zaten yanlış tarafla denersen tahtravelli gibi askıda kalır
Köşelerden hafif bastirirsan otururEvet askıda ama. Oturtmayı deniuorum klipsler kendi kendine atması gerekmezmi. Elle kapatıp test edicem şimdi
Hayır elinle bastırmazsan klips atmaz. Yapman gerekenleri yazdım. Ramin doğru tarafını tespit et. Hafif açıyla bir tarafı bastır sonra diğer tarafı. Eğer tam oturmazsa tam tersini yap. Kulaklarından bastır hafifçe Klips tarafı mutlaka çıt demeli. klips olmayan tarafı da bakacaksın işteEvet askıda ama. Oturtmayı deniuorum klipsler kendi kendine atması gerekmezmi. Elle kapatıp test edicem şimdi