Bilgisayarım çalışıyor fakat görüntü vermiyor

Hocam sizde de kapama tuşuna basınca sistem kapanmıyormu? Birde klavye ışığım yanmıyor aynı şey sizdede varmı?
Bende o şekilde değil. Bilgisayar açılıyor. Klavyede yazarken zaman zaman donmalar oluyor geç yazıyor. Masaüstünde dolanırken birden siyah ekrana (no signal) düşüyor. Ekran kartının fan hızı maksimuma ulaşıyor. Görüntü bir türlü gelmiyor. Kasadaki power tuşuna basılı tutunca kapanıyor. Tekrar açınca yine aynı sorun.

Bende o şekilde değil. Bilgisayar açılıyor. Klavyede yazarken zaman zaman donmalar oluyor geç yazıyor. Masaüstünde dolanırken birden siyah ekrana (no signal) düşüyor. Ekran kartının fan hızı maksimuma ulaşıyor. Görüntü bir türlü gelmiyor. Kasadaki power tuşuna basılı tutunca kapanıyor. Tekrar açınca yine aynı sorun.
Hocam sizin sıkıntı ekran kartında

Ramler düzgün oturmamış gibi kontrol edermisin Çıkarıp takarmısın
Hocam ramlari çıkardım silgiyle sildim fakat yine görüntü vermedi,ekstra olarak sistemi kapatma tuşuna bastığımda kapanmıyor ve klavyenin ışığı yanmıyor.

Hocam ramlari çıkardım silgiyle sildim fakat yine görüntü vermedi,ekstra olarak sistemi kapatma tuşuna bastığımda kapanmıyor ve klavyenin ışığı yanmıyor.
Hocam benim dedigimi denedizmi acaba biraz saçma bir yöntem gibi geliyor ama ara sıra yarıyor

Anakart arkasından bios reset tuşununa bas ışık yanacak sönene kadar bekle %70 çözersin
Resetledim fakat düzelmedi hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim dedigimi denedizmi acaba biraz saçma bir yöntem gibi geliyor ama ara sır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim dedigimi denedizmi acaba biraz saçma bir yöntem gibi geliyor ama ara sıra yarıyor
Denedim hocam maalesef düzelmedi yine.

Geri