burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
Aynı ekran kartı bende de var ve aynı sorunu yaşıyorumEkledim hocam
Aynı ekran kartı bende de var ve aynı sorunu yaşıyorumEkledim hocam
Hocam sizde de kapama tuşuna basınca sistem kapanmıyormu? Birde klavye ışığım yanmıyor aynı şey sizdede varmı?Aynı ekran kartı bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum
Bende o şekilde değil. Bilgisayar açılıyor. Klavyede yazarken zaman zaman donmalar oluyor geç yazıyor. Masaüstünde dolanırken birden siyah ekrana (no signal) düşüyor. Ekran kartının fan hızı maksimuma ulaşıyor. Görüntü bir türlü gelmiyor. Kasadaki power tuşuna basılı tutunca kapanıyor. Tekrar açınca yine aynı sorun.Hocam sizde de kapama tuşuna basınca sistem kapanmıyormu? Birde klavye ışığım yanmıyor aynı şey sizdede varmı?
Hocam sizin sıkıntı ekran kartındaBende o şekilde değil. Bilgisayar açılıyor. Klavyede yazarken zaman zaman donmalar oluyor geç yazıyor. Masaüstünde dolanırken birden siyah ekrana (no signal) düşüyor. Ekran kartının fan hızı maksimuma ulaşıyor. Görüntü bir türlü gelmiyor. Kasadaki power tuşuna basılı tutunca kapanıyor. Tekrar açınca yine aynı sorun.
Ramler düzgün oturmamış gibi kontrol edermisin Çıkarıp takarmısınEkledim hocam
Hocam ramlari çıkardım silgiyle sildim fakat yine görüntü vermedi,ekstra olarak sistemi kapatma tuşuna bastığımda kapanmıyor ve klavyenin ışığı yanmıyor.Ramler düzgün oturmamış gibi kontrol edermisin Çıkarıp takarmısın
Hocam benim dedigimi denedizmi acaba biraz saçma bir yöntem gibi geliyor ama ara sıra yarıyorHocam ramlari çıkardım silgiyle sildim fakat yine görüntü vermedi,ekstra olarak sistemi kapatma tuşuna bastığımda kapanmıyor ve klavyenin ışığı yanmıyor.
Resetledim fakat düzelmedi hocam.Anakart arkasından bios reset tuşununa bas ışık yanacak sönene kadar bekle %70 çözersin
Hocam benim dedigimi denedizmi acaba biraz saçma bir yöntem gibi geliyor ama ara sır
Denedim hocam maalesef düzelmedi yine.Hocam benim dedigimi denedizmi acaba biraz saçma bir yöntem gibi geliyor ama ara sıra yarıyor