Acaba soğutucu takarken işlemci pinlerini zarar verme durumu da olmuş olabilir. Bios guncel değilse ,guncelleyin belki yazılımsal da olabilir. Eğer anı kapanma oluyorsa bios guncelleme anında kapanırsa tamamen hiç açılmayabilir. İlk donanim tarafına bakinDoğru takılı hocam ama yinede kontrol edeyim. Taş gibi. Tutsam kasayıda kaldıracak
Altında dram ve cpu yazıyor. Yani ram ve cpu. Cpu sogutucusunu düzgün taktınız mı
Olmadı hocamgenelde böyle durumlarda ramler çıkar-tak yaparak bi denenir.
Görüntü gelmiyor gelse. Nasıl kontrol ederim pinleriAcaba soğutucu takarken işlemci pinlerini zarar verme durumu da olmuş olabilir. Bios guncel değilse ,guncelleyin belki yazılımsal da olabilir
Anakartda iğne gibi olur. Bazen yeni sogutuculari takarken pinleri yamulturlar. Tabi kesin budur demek güç. Tek tek kontrol etmek lazım parçalarıOlmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görüntü gelmiyor gelse. Nasıl kontrol ederim pinleri
Siz ilk önce kabloları her şey tam dogru mu ona bakın. 2 Ramin biri bozuk olabilir. Tek tek ayrı takıp öyle deneyin. Onlar olmazsa pinlere bakın. O da olmazsa diğer parcalar. Ekran kartı işlemci yeni bir şey aldıysanız bios acmayadabilir. Eleyerek gitmeniz lazım.Fanı sökeyimmi hocam bakmak için
İşldmciden başladım. Anakart ram işlemcim yeni.Siz ilk önce kabloları her şey tam dogru mu ona bakın. 2 Ramin biri bozuk olabilir. Tek tek ayrı takıp öyle deneyin. Onlar olmazsa pinlere bakın. O da olmazsa diğer parcalar. Ekran kartı işlemci yeni bir şey aldıysanız bios acmayadabilir. Eleyerek gitmeniz lazım.
Neye bakmam gerek bılmıyorumİşldmciden başladım. Anakart ram işlemcim yeni.
![]()
İşlemciyi dikkatli çıkarın. Resimdeki gibi yamukluk var mıİşldmciden başladım. Anakart ram işlemcim yeni.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neye bakmam gerek bılmıyorum