Çözüldü✓ Pc görüntü vermiyor.

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,136
Şu aylar içinde çok arttı. Pcyi açıyorum. Resimdeki 2 uyarı ışığı yanıyor. Ve ekrana görüntü gelmiyor. Anca 5 6 kere aç kapa yapınca şansa geliyor. Sebebi nedir. Ama açılıncada ışıklar sönüyor.
IMG_20250901_112514.webp

Altında dram ve cpu yazıyor. Yani ram ve cpu. Cpu sogutucusunu düzgün taktınız mı

Altında dram ve cpu yazıyor. Yani ram ve cpu. Cpu sogutucusunu düzgün taktınız mı
Doğru takılı hocam ama yinede kontrol edeyim. Taş gibi. Tutsam kasayıda kaldıracak

Doğru takılı hocam ama yinede kontrol edeyim. Taş gibi. Tutsam kasayıda kaldıracak
Acaba soğutucu takarken işlemci pinlerini zarar verme durumu da olmuş olabilir. Bios guncel değilse ,guncelleyin belki yazılımsal da olabilir. Eğer anı kapanma oluyorsa bios guncelleme anında kapanırsa tamamen hiç açılmayabilir. İlk donanim tarafına bakin

genelde böyle durumlarda ramler çıkar-tak yaparak bi denenir.
Olmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba soğutucu takarken işlemci pinlerini zarar verme durumu da olmuş olabilir. Bios guncel değilse ,guncelleyin belki yazılımsal da olabilir
Görüntü gelmiyor gelse. Nasıl kontrol ederim pinleri

Olmadı hocam

Görüntü gelmiyor gelse. Nasıl kontrol ederim pinleri
Anakartda iğne gibi olur. Bazen yeni sogutuculari takarken pinleri yamulturlar. Tabi kesin budur demek güç. Tek tek kontrol etmek lazım parçaları

Anakartda iğne gibi olur. Bazen yeni sogutuculari takarken pinleri yamulturlar. Tabi kesin budur demek güç. Tek tek kontrol etmek lazım parçaları
Fanı sökeyimmi hocam bakmak için

Fanı sökeyimmi hocam bakmak için
Siz ilk önce kabloları her şey tam dogru mu ona bakın. 2 Ramin biri bozuk olabilir. Tek tek ayrı takıp öyle deneyin. Onlar olmazsa pinlere bakın. O da olmazsa diğer parcalar. Ekran kartı işlemci yeni bir şey aldıysanız bios acmayadabilir. Eleyerek gitmeniz lazım.

Siz ilk önce kabloları her şey tam dogru mu ona bakın. 2 Ramin biri bozuk olabilir. Tek tek ayrı takıp öyle deneyin. Onlar olmazsa pinlere bakın. O da olmazsa diğer parcalar. Ekran kartı işlemci yeni bir şey aldıysanız bios acmayadabilir. Eleyerek gitmeniz lazım.
İşldmciden başladım. Anakart ram işlemcim yeni.
IMG_20250901_120011.webp

İşldmciden başladım. Anakart ram işlemcim yeni.
IMG_20250901_120011.webp
Neye bakmam gerek bılmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,620
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri