Kağan Ünver isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bu Gamepad Alınır mı

teşekkür ederim
  2. K

Bu Gamepad Alınır mı

https://wraithesports.com/products/fantech-revolver-iii-oyun-kolu?variant=49313701757121 Arkadaşlar bilgisayara bağlamak için kol alcam ama pc de bluetooth yok maalesef dongle olması lazım bu olur mu ne almalıyım
  3. K

Öneri Max 6k ya monitör önerisi yapar mısınız

MSI MAG 244F https://www.gaming.gen.tr/urun/695990/msi-mag-244f-23-8-inc-200hz-0-5ms-full-hd-freesync-premium-rapid-ips-gaming-monitor/ arkadaşlar bunu aldım
  4. K

Öneri Max 6k ya monitör önerisi yapar mısınız

arkadaşlar monitör almak istiyorum 6k bütçe var öneri yapabilir misiniz
  5. K

Sistem dengeli mi öneri

Nvidia sistem yapmak istiyorum
  6. K

Sistem dengeli mi öneri

Arkadaşlar fiyatı tek tek alınırken daha ucuza gelebilir ama ben toplu almak istiyorum hazır almak istiyorum sistem genel olarak iyi mi kötü mü veya herhangi bir uyumsuzluk darboğaz mevcut mu
  7. K

Sistem tavsiye lütfen

Peki sistem iyi mi baktığınız da nasıl ben işlemci amd ekran kartı nvidia istiyorum
  8. K

Sistem tavsiye lütfen

Sizce bu sisteme bu fiyat değer mi
  9. K

65k bütçeye sistem önerisi

Sadece kasa alacağım bu sizce nasıl
  10. K

Oyun ağırlıklı olacak ama markalı hazır sistem olsa daha iyi olur
  11. K

Arkadaşlar bütçem 65k bana kasa önerebilir misiniz hazır sistem olursa daha iyi olur
  12. K

60k bütçeye uygun pc

5070 ile bütçeyi aşar mı 5070 nr kadar olur tahmini
  13. K

60k bütçeye uygun pc

Elimde 60k bütçe var. Bu bütçeye uygun kasa önerileri olanlar yazabilir mi
  14. K

Soğutucu için öneri ve yardım

çok teşekkür ederim sıvı soğutma yerine fan alırsam yine ortalama aynı paraya gelecek üste 3 fan takmak zorunda kalacağım nzxt h6 flow kasasını kesin alacağım ve onun içine uygun uyumlu ne alabilrim o konuda yardımcı olabilir misiniz yani nzxt h6 flow kasasına soğutucu ne almalıyım
  15. K

Soğutucu için öneri ve yardım

elimde sistem var ama kasa ve soğutması çok kötü yeni kasa ve soğutmaya geçeceğim direkt parçaları iste başka bir zaman yükselteceğim şuan soğutma yüzünden bilgisayarda hiçbirşey oynanmıyor
Geri