Neler Yeni

Soğutucu için öneri ve yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan Ünver
Bütçe
13000
Arkadaşlar soğutucu ve kasa alacağım ryzen 5 5600x ve rtx3060 var bende alacağım kasa belli ama sıvı soğutmalı ve ek fanlarını almak istiyorum hepsini toplu bir şekilde itopyadan alacağım yardım eder misiniz
bütçe 13 14k daha üstüne çıkamam
kendi yaptığım bu şekilde
Kasa: https://www.itopya.com/nzxt-h6-flow-usb-32-siyah-atx-mid-tower-kasa_u24684

Ekler

• resim_2024-09-24_032233013.png
    resim_2024-09-24_032233013.png
    101.3 KB · Hit: 31

Bünyamina

80+ Platinum
Böyle bir masraf yapma bence. Orta halli bir kule tipi fan al yeterli olur. Elindeki bütçeni arttırırsın. İleride sağlam bir sistem alırsın.
Fanlar aşırı pahalı. Böyle bir sıvı soğutmaya inan gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan Ünver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir masraf yapma bence. Orta halli bir kule tipi fan al yeterli olur. Elindeki bütçeni arttırırsın. İleride sağlam bir sistem alırsın.
Fanlar aşırı pahalı. Böyle bir sıvı soğutmaya inan gerek yok.
ileride yüksesltme yaptığımda da kullanmak istiyorum ondan kaynaklı böyle yapıyorum

Bünyamina

80+ Platinum
ileride yüksesltme yaptığımda da kullanmak istiyorum ondan kaynaklı böyle yapıyorum
İleride yükseltme değil de elindeki sistemi satıp yeni bir sistem alman çok daha doğru olur.
DDR5 e güncellesen anakart işlemci ram ileride de ekran kartı değişmesi gerekecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan Ünver
İleride yükseltme değil de elindeki sistemi satıp yeni bir sistem alman çok daha doğru olur.
elimde sistem var ama kasa ve soğutması çok kötü yeni kasa ve soğutmaya geçeceğim direkt parçaları iste başka bir zaman yükselteceğim
şuan soğutma yüzünden bilgisayarda hiçbirşey oynanmıyor

Bünyamina

80+ Platinum
elimde sistem var ama kasa ve soğutması çok kötü yeni kasa ve soğutmaya geçeceğim direkt parçaları iste başka bir zaman yükselteceğim
şuan soğutma yüzünden bilgisayarda hiçbirşey oynanmıyor
Ben bu işlemciyi wraith prism ile kullanmaktayım. Ne yalan söylim gayet memnunum. Yükte 70 derece civarında geziyor.
Kasanı yaz sığıyorsa şöyle iyi bir fan önereyim. Dandik bir kule tipi fan bile yeterli olur. Tabi sen en iyisini alırsın için rahat eder.
Ha birde şöyle bir şey söyleyeyim ilerde 7800x3d işlemciye geçsen bu fanları kullanabilirsin. Fazlasıyla yeterli. Güncel olmasını istediğin için ileride de kullanırsın.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan Ünver
Ben bu işlemciyi wraith prism ile kullanmaktayım. Ne yalan söylim gayet memnunum. Yükte 70 derece civarında geziyor.
Kasanı yaz sığıyorsa şöyle iyi bir fan önereyim. Dandik bir kule tipi fan bile yeterli olur. Tabi sen en iyisini alırsın için rahat eder.
Ha birde şöyle bir şey söyleyeyim ilerde 7800x3d işlemciye geçsen bu fanları kullanabilirsin. Fazlasıyla yeterli. Güncel olmasını istediğin için ileride de kullanırsın.
çok teşekkür ederim sıvı soğutma yerine fan alırsam yine ortalama aynı paraya gelecek üste 3 fan takmak zorunda kalacağım nzxt h6 flow kasasını kesin alacağım ve onun içine uygun uyumlu ne alabilrim o konuda yardımcı olabilir misiniz yani nzxt h6 flow kasasına soğutucu ne almalıyım

Top Bottom