kaganisko isimli üyenin son içerikleri

1. kaganisko

❌İndirim Bitti! CWKAPLAN200 koduyla Claw's klavyelerde 200₺ indirim

Papel ile alırsanız da %10 Cashback veriyor. İyi forumlar.
  2. kaganisko

🔥İndirim 🔥🔥 AKBANK BAYRAM KAMPANYASI 500TL HEDİYE 🔥🔥

Banka kartımın bağlı olduğu hesaba kampanya tutarı yatırılmış. Herkese teşekkürler. (Dipnot: Nakit olarak)
  3. kaganisko

Çözüldü✓ AMD Smart Access Memory Kullanılabilir Değil

Hayır. Bu ayar kapalı.
  4. kaganisko

❌İndirim Bitti! 🔥Dove Beauty Cream Bar 90g 3 Adet Al 2 Adet Öde 🔥

Bende kampanya gözükmüyor nedenini bilen var mı?
  5. kaganisko

Yardım Poco F5 vs S21 Fe vs iPhone Se 2022

Poco F5 modeli işlemci ve batarya konusunda sizi üzmeyecektir fakat kamerası hakkında bilgi veremeyeceğim. Samsung s21 FE modeli de hem işlemci hemde batarya açısından gayet güzel bileşenler içeriyor işinizi görecektir. İphone SE modeli için şunu söyleyebilirim oyun ve kamera açısından işinizi...
  6. kaganisko

FPS te pek bir fark göremedim açıkcası.
  7. kaganisko

Bios güncelleyip tekrardan bakacağım. 1681754756 Anladım. Teşekkür ederim. 1681756388 AMD smart acces memory'i açabildim. Anakartım Gigabyte A320m-s2h rev3 sürümü. Bios sürümünü F5c sürümüne yükselttim. Daha sonra bu kısımdan "above 4G" ve "ReSize BAR" ayarlarını aktif ettim. Daha sonra bios...
  8. kaganisko

Merhaba. İnternette gezinirken smart access memory adlı şeyi duydum ve açmak istedim. Fakat ekran kartı kısmında kullanılabilir değil olarak gözüküyür. Nasıl açabilirim. Bios ile ilgili bir bilgim yok. Sistemim; Anakart: Gigabyte a320m-s2h rev3 İşlemci: Rzyen 5 5600 Ekran Kartı: RX 6500XT 4G...
  9. kaganisko

Kingston 240 GB A400 işlem yapılırken SSD etkinlik süresi %100 oluyor

Anladım. Düşünceniz ve öneriniz için teşekkür ederim.
  10. kaganisko

Elimde hem sandisk hemde a400 bulunuyor. Bu durum üzücü. O zaman iki ssd yi sıfırlayıp kingston da bulunan sistemi sandisk e kurup deneyeyim umarım diğerinde aynı sorunu yaşamam. Peki marka olarak önereceğiniz bir ssd var mı model önerisi istemiyorum. Gereksiz bir konu açmak istemiyorum.
  11. kaganisko

Merhaba, Kingston ( SA400S37240G ) 240 GB modelini kullanıyorum. Windows bu diske kurulu. Bu disk ile bir işlem yaptığımda indirme veya bir dosya kurulumu etkinlik süreci %100 oluyor ve başka bir şey ile ilgilenmeme mani oluyor. Low Level Format yapılmasının iyi olacağını düşünüyorum ama sorunun...
Geri