Neler Yeni

Yardım Poco F5 vs S21 Fe vs iPhone Se 2022

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bütçe
19000
Arkadaşlar bu 3 model arasında kaldım sizce hangisini alayim özellikle dikkat ettiğim oyun performansı batarya ve kamera bunların iyi olmasını istiyorum birazda depolaması iyi olsun sizce hangisini tercih etmeliyim.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Ömerfaruk

kgntnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kağan Taner
Poco F5 modeli işlemci ve batarya konusunda sizi üzmeyecektir fakat kamerası hakkında bilgi veremeyeceğim. Samsung s21 FE modeli de hem işlemci hemde batarya açısından gayet güzel bileşenler içeriyor işinizi görecektir. İphone SE modeli için şunu söyleyebilirim oyun ve kamera açısından işinizi görecektir fakat ekran boyutu ve batarya açısından sizi tatmin etmeyebilir. Nacizane fikrim ise poco f5 cihazını tercih etmeniz olacaktır. Biraz yüzeysel bir anladım oldu üzgünüm. Son karar sizindir.

Thadox

80+ Bronze
Arkadaşlar bu 3 model arasında kaldım sizce hangisini alayim özellikle dikkat ettiğim oyun performansı batarya ve kamera bunların iyi olmasını istiyorum birazda depolaması iyi olsun sizce hangisini tercih etmeliyim.
Hocam her telefonun youtube da videosunu izle. Buna ek olarak sorun videosunu izle şikayet var yorumlarına vs bak inceleme videolarına dikkat et çoğu para kazandığı için sadece övüyor özellikle eksi yönlerini içeren içerikleri tüket. Bunlar sana telefonlar hakkında gerekli bilgiyi sunar. 4 tane telefonu bu şekilde aldım pişmanlık yaşamadım.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam her telefonun youtube da videosunu izle. Buna ek olarak sorun videosunu izle şikayet var yorumlarına vs bak inceleme videolarına dikkat et çoğu para kazandığı için sadece övüyor özellikle eksi yönlerini içeren içerikleri tüket. Bunlar sana telefonlar hakkında gerekli bilgiyi sunar. 4 tane telefonu bu şekilde aldım pişmanlık yaşamadım.
Hocam YouTube hatta telefonun özelliklerine kadar biliyorum lakin buradaki insanlar ne yaşamış o yüzden yazdım yada başka alternatif önerirler diye yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poco F5 modeli işlemci ve batarya konusunda sizi üzmeyecektir fakat kamerası hakkında bilgi veremeyeceğim. Samsung s21 FE modeli de hem işlemci hemde batarya açısından gayet güzel bileşenler içeriyor işinizi görecektir. İphone SE modeli için şunu söyleyebilirim oyun ve kamera açısından işinizi görecektir fakat ekran boyutu ve batarya açısından sizi tatmin etmeyebilir. Nacizane fikrim ise poco f5 cihazını tercih etmeniz olacaktır. Biraz yüzeysel bir anladım oldu üzgünüm. Son karar sizindir.
Se 2020 kullandım çok dert etmemiştim ekranını ama batarya sağlam gidiyordu 2022 iyileştirdiler mi acaba eğer iyiyse belki bakarım olmazsa gönlümde f5 var.

iPhone piyasasıda var ayrıca kamera olarak çok fazla bir şey katmamışlardır 2020 ye göre sadece a15 çipi var o kadar.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım alabilir miyim?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
F5 net.

Batarya demeseydin se 2 daha mantıklı ama bataryası 4-5 saat verir herhalde oyun oynamiyorsanız daha da fazla ekran süresi verebilir

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
F5 net.

Batarya demeseydin se 2 daha mantıklı ama bataryası 4-5 saat verir herhalde oyun oynamiyorsanız daha da fazla ekran süresi verebilir
Oyun oynuyorum se 2 kullandım ama batarya çık kötüydü diğer konularda iyiydi lakin se 3 iyileştirme var mı olmazsa onu tercih edeceğim.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Oyun oynuyorum se 2 kullandım ama batarya çık kötüydü diğer konularda iyiydi lakin se 3 iyileştirme var mı olmazsa onu tercih edeceğim.
Se 4 çıkıcak bence onu beklemen çok iyi olur eylulun 12’sinde satışa sunulur mu bilmem ama tanitilicak fakat sorduğun şeye cevabımı istiyorsan bence iyileştirme yoktur ondada aynı ilerler şarj durumu ios 17 ile daha iyi anlaşılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ugur
F5 tam oyuncu telefonu. Performansı pili üzmez. Ama kamera tarafında çok iyi olmadığını okudum birçok yerde. Çok oyun oynuyorsanız kamera da idare etsin diyorsanız f5 almanızı öneririm.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
F5 tam oyuncu telefonu. Performansı pili üzmez. Ama kamera tarafında çok iyi olmadığını okudum birçok yerde. Çok oyun oynuyorsanız kamera da idare etsin diyorsanız f5 almanızı öneririm.
Benim biraz piyasası olsun istiyorum ayrıca benim elimde 14 pro var onu satıyorum o yüzden çok fark eder mi olmazsa en kötü se 3 bakayim.

Se 4 çıkıcak bence onu beklemen çok iyi olur eylulun 12’sinde satışa sunulur mu bilmem ama tanitilicak fakat sorduğun şeye cevabımı istiyorsan bence iyileştirme yoktur ondada aynı ilerler şarj durumu ios 17 ile daha iyi anlaşılır
Se 4 şuan gelmez 2025 diyorlar o yüzden ben ona bakmam almak istesem 15 serisine şans verirdim lakin bütçem şuanlık el vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,679
Üyeler
168,479
Son üye
Santax
Top Bottom