Ben bir sistemi dağıtıp tekrar kontrol edeyim duruma göre psu değiştiririm. Hocam çok teşekkür ederim size de zahmet ettik biraz hakkınızı helal edin...
Evet imzadaki gibi. Sadece bir kasa değiştim çok oldu ona da. Powersupply olarak cougar xct 600 var ilk aldığımdan berri. Hazır sistemle beraber geldi ortalama 3. yılı.
Herkese merhaba hayırlı pazarlar... Bilgisayarımda oyun oynarken birden bire görüntü gidiyor ve bunu sadece oyun oynarken yapıyor. Bunun için bilgisayarımı formatladım ve oyun indirmek için geceden beri sadece steam açık şekilde çalışıyor, ama CS2 Valorant vs oyunları oynarken görüntü aniden...
Hayırlı forumlar öncelikle. Benim m2 ssdm bozuldu maalesef elimde de bir tane m2 ssd va ama anakartdaki m2 slotuna uygun girişe sahip değilmiş gibime geliyor. Uyarmı acaba... Teşekkürler iyi forumlar.
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar, hayırlı forumlar. Sistem özelliklerim R5 5600 ve RX6650XT ekran kartı olmak üzere bu ikilide CS 2 de FPS 140 130 civarında oluyor. Arada FPS drop giriyor ve beni delirtiyor her türlü fikre açığım. Oyun ayarlarım ekteki gibidir. İşlem olarak Format attım...