hocam anakarti degistirmeniz iyi olur. hardware unboxed kanali b650 satin alma rehberinde msi pro b650m-b icin kotu anakart notu dusmus. kullanacaginiz...
windowsun fare ayarlarindan isaretci izini goster isaretli muhtemelen. tiki kaldirin
win 11 icin
bluetooth ve cihazlar - fare - ek fare ayarlari - isaretci...
Ya az kar yada kar etmeyecek şekilde sattılar. Fiyatı hatası ile iptal bana göre zor ama satın alırken stok sayısı negatife düşmüştü ordan küçük ihtimal...
chatgptye durumu antlattim, bir metin yazdirdim. vatana mail gonderdim. eger olumsuz sonuclanirsa thhye basvuracagimi belirttim. urunun muadilleri piyasada...
hocam usb 3.0 kablosu diğer bağlantı kablolarına göre oldukça kalın ve esnemiyor. diğer ön panel bağlantıları ekran kartının altı ve anakart arasındaki...
b450M serisi ve önceki modellerde yaşanılan bir problem. o zamanlar kalın ekran kartları pek yoktu. usb 3.0 ön panel bağlantısını çıkarırsanız ekran kartını...
3 taksitle yaptık bir masraf bakalım. O kadar deli ısınmıyor ama diğer modellerle kıyaslayınca daha sıcak çalıştığı bir gerçek. Bir windforce değil tabi :)