Bildiğiniz veya daha önce alışveriş yaptığınız bir yer varsa takım kıyafetler t-shirt eşofman yağmurluk gibi türlü türlü giyim satan sayfalar var mı.
Aynı şekilde ayakkabı için de ucuz ve kaliteli bir şey alabileceğim bir yer var mı?
Virüs sanıp MSMR isimli dosyayı sildim fakat o da Marvel Spiderman Remastered imiş. Sonuç olarak oyun gitti ne yapabilirim acil yardım lütfen. (Evet oyun crackti)
7500f aldım ve fazlasıyla yeterli hocam 4070ti da destekliyor uzun ömürlü ddr5 ve 8.nesil de de anakart sabit tutup yükseltme yapabilirsiniz. şu anlık 7500f alıp ilerde 7700x veya 7900x gibi türevlerine başvurulabilir.
Bu kasanın fanlarının bağlı olduğu kontrolcünün anakarta bağlanan bir kısmı var mı? benim kablolar cok sıkışıkta bakamıyorum. MSİ Mystic Lighttan kontrol etmek istiyorum fakat kontrolcüyü anakarta nasıl takacağımı bilmiyorum. Kontrolcünün ucunu ya da daha önceden yapmış olan varsa mystic light...
Kasanın dahili fan kontrolcüsünü anakarta bağlayıp msi mystic light üzerinden kontrol etmek istiyorum fakat kontrolcünün pini hangisi bilemiyorum. Kabloları takipte edemiyorum. Fanlar bir yere takılı çalışıyor ama mystic lightta gözükmüyor. Yardım olabilecek var mı?
O noktaya gelesiye kadar çok yol var gibi hocam FSR 3 fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı yani rtx gibi bir teknolojiyi kullanma şansı varken kullanmamak kötü bir şey benim için sizi bilmem gene de dediğim gibi hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah. İyi geceler.
Hocam vramden kaynaklı olsa bile 2kda ve 4kda fazlasıyla iyi iş yapan bir kart RTX ile rx 7800xtye eş değer performans veriyor.
1698782786
Neyse artık iş işten geçmiş zaten şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
ghosting arkadaşın dediği gibi hepsinde var ondan kaçış yok hocam. Renk konusunda MSI çok öneriliyor panel olarak kesinlikle IPS alınmalı bence VA panellerin renk kalitesinde çok şikayet var o fiyat bandında 23.8 inç gigabyte ya da msi alınabilir bence.