Attığın sistem ve Enis Kirazoğlu işbirliğinde olan sistem alınabilicek en iyi iki sistemdi fakat stokları mevcut değil olacağını da sanmıyorum. Şu an...
Hocam evet bunu da gördüm 6 taksit olması iyiydi diğerlerinin vade farksız ama cuma günü gaming indirimlerini bekleyeceğim galiba güzel bir şey olmazsa bunu...
story atmıs iste . bana forumda pazar günü falan demişlerdi yani bugün . bildirimleri ac sürekli bak cünkü stok ne kadar olur bilmem ve al satçı şerefsizler...
Bence 9070xt al 2k için daha iyi hem daha uzun ömürlü olur 16gb vramle. Bende bu oem paketle ilgileniyordum içindeki parçaların bazılarını değiştirip...
Merhaba önümüzdeki hafta kasa sipariş edeceğim 2K monitör alacağım bütçeden bağımsız olarak yani 2K monitöre uygun çoğu oyunu ultrada 90+ FPS oynatabilecek...
Hocam evet ben de aldım alacaktım 2 gün dayanamadı geri gelirler mi bilmem komple sitedeki 9070 XT 5070 stokları bitmiş ama haziran başı yenilenebilir diye...
Hocam çok sağolun sınavınızda başarılar, daha dün dediğiniz sistemleri gördüm ama ekran kartı tükenmiş sanırım varya tam aklıma yatmıştı. Ya böyle güzel bi...
Hocam vallahi aynı durumdayız ben de yks sonrasına sistem alicaktım ayni sekilde çok bakamiyorum calismaktan itopyada bi sistem vardı 9070 Xt 7500F li...
FPS oyunlarında 7500x3D bi tık daha iyi performans verecektir ama bencede hiç gerek yok 1400 lira fazla vermeye. 9600x fazlasıyla yeterli.
1779440763
Hatta...