KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, Üni ögrencilerine özel indirimli şeyler nelerdir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Harbi Hocam Ya bende Normalde kitap ağzını açmayan insanım Bu sene meğzuna kaldım Sayısal okuyorum Hazirana kadar nasıl yetiştirecek bilmiyorum Ocakta...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Bugün Hayatıma Reset Attım Tövbe Ettim... başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Naptınız Tüm kumar borcundan falan mı Kurtuldunuz ,Evlendiniz mi yani ne olduda Bı anda aklınıza geldi yani bunlar değilse geriye sadece 1 seçenek...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 2. El 4060ti Temiz'midir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam hız olarak bilmem sadece fiyat farkını ve sogutmasının daha iyi olduğunu biliyorum o kadar bu modelin! 4070 18-20K arasına temiz bulabiliyorsun
  • KaptanMC
    KaptanMC, İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam merak etmeyin 25TL için bunu yapacak henüz yok ülkede (ben öyle düşünüyorum) bu yüzden umursamayın verse bile en fazla ben hesap alırken bana bu bilgi...
  • KaptanMC
    Hocam bu arada 2'ci attığım galalx ile Akakçedeki en ucuz galax aynı değil haberiniz olsun aralarında 3K falan fark var Ama zaten ben 2.el RTX4070 tavsiye...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Işlemcim fazlamı ısınyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Acaba Termal macun sürmeyi mi unuttunuz? Yada kalitesiz bir termal macun mu kullandınız Bu değerler normal değil ya Eskidi içindeki sıvı/Termal macun falan...
  • KaptanMC
    Hocam O fiyata bunu alacağınıza Şunu pazarlık yapıp 500-1000TL arası düşürüp Al soğutması daha iyi +Asus kalitesi yani + 2 Yıl garantili diyiyor (Alırken...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Hangi Konsolu Almalıyım ??? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Xbox istememin zaten asıl nedeni Gamepass olayı yani tek tek hayvan gibi para vermeme gerek kalmaz ps'deki gibi Hocam ayrıca Series S daha güncel ve...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Playstation kategorisinde Hangi Konsolu Almalıyım ??? başlıklı bir konu açtı.
    Sa Beyler O yıllardır süren Savaşı tekrar başlatmıs gibi Olacam Ama Xbox Mı? PS mı? !2.EL Alcam! Oyun konsolu almak İstiyorum tabi en üst seviyeleri...
  • KaptanMC
    KaptanMC, İtopya’dan RX 7700 XT’li sistem alma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam ilk çıktığında 29K'di +2-3K gelmiş alınmaz
  • KaptanMC
    KaptanMC, Temu gönderisi hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben 8 kasımda verdim 1-2 gün bursa ile İstanbul arasında 3 defa anlamsızca git gel yaptı şuan İstanbul'da hafta sonu diye gelmez ama muhtemelen pazartesi...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Assasin's Creed Mirage kırıldı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    1 Senede Anca Mı kırıldı???? Cidden şaka Gibi Koskoca Sony'nin God of War Ragnarök bile bir kaç saate kırıldı mirage bir senede mi kırıldı???
  • KaptanMC
    2 sebebi olabilir 1-oyunun grafik ayarları kalitesini Low veya Medium'da kullanıyor olabilirsin 2- Ekran kartından FPS için FSR modunu açmış olabilirsin...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Aşagıdaki ram bu fiyata alınır mı? acaba başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Alınır
  • KaptanMC
    KaptanMC, 🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Eeee hocam bunlar size mesai dışı mı çalışıyor😂 Aw demek benim kargoyu getiren elamanlar Hayla mancınıkla oynuyorlar bı bitiremediler oyunlarını ya
Top Bottom