Harbi Hocam Ya bende Normalde kitap ağzını açmayan insanım Bu sene meğzuna kaldım Sayısal okuyorum Hazirana kadar nasıl yetiştirecek bilmiyorum Ocakta...
Hocam Naptınız Tüm kumar borcundan falan mı Kurtuldunuz ,Evlendiniz mi yani ne olduda Bı anda aklınıza geldi yani bunlar değilse geriye sadece 1 seçenek...
Hocam merak etmeyin 25TL için bunu yapacak henüz yok ülkede (ben öyle düşünüyorum) bu yüzden umursamayın verse bile en fazla ben hesap alırken bana bu bilgi...
Hocam bu arada 2'ci attığım galalx ile Akakçedeki en ucuz galax aynı değil haberiniz olsun aralarında 3K falan fark var
Ama zaten ben 2.el RTX4070 tavsiye...
Acaba Termal macun sürmeyi mi unuttunuz? Yada kalitesiz bir termal macun mu kullandınız Bu değerler normal değil ya Eskidi içindeki sıvı/Termal macun falan...
Hocam O fiyata bunu alacağınıza
Şunu pazarlık yapıp 500-1000TL arası düşürüp Al soğutması daha iyi +Asus kalitesi yani + 2 Yıl garantili diyiyor
(Alırken...
Hocam Xbox istememin zaten asıl nedeni Gamepass olayı yani tek tek hayvan gibi para vermeme gerek kalmaz ps'deki gibi
Hocam ayrıca Series S daha güncel ve...
Sa Beyler O yıllardır süren Savaşı tekrar başlatmıs gibi Olacam Ama
Xbox Mı? PS mı?
!2.EL Alcam!
Oyun konsolu almak İstiyorum tabi en üst seviyeleri...
Ben 8 kasımda verdim 1-2 gün bursa ile İstanbul arasında 3 defa anlamsızca git gel yaptı şuan İstanbul'da hafta sonu diye gelmez ama muhtemelen pazartesi...