Nedeni'ni bende bilmiyorum hocam tam nedeni bilinmiyor ya AMD yada Anakart üreticileriyle alakalı deniyor yani çalışanlar yok değil sadece şans işi gibiymiş...
Knk haberin olsun Kadınlar Özellikle çok fazla sigara kokusundan rahatsız olurlar ve sigara içmeyen insanlar özelliklede kadınlar çok daha uzak mesafeden...
Hocam Cidden buna mı takılıyorsu uz benim boyum 1.70 ben şahsen çok takmıyorum he 1.78 olmak istemez mıydım isterdim Ama psikolojimi de bozmuyorum yani tek...
Hocam içenlerin hepsi zaten Arkadaş ortamından dolayı içiyor
Bende Lisede iken 3 sene falan önce Arkadaş ortamında içmiştim ama ben biraz mantığa göre...
Hocam Bildiğim kadarıyla GTA 6 PS'na 2025 Ekim ile Kasım Arasında çıkacak PC'ye ise 2026 sonlarında 4'cü çeyreğinde en kötü 2027 2.çeuregine çıkacaktır...
Hocam low ayarlar için sistem gereksinimleri zaten günümüzde normal
Ama belki Ordaki Low'dan kastı mesela en düşük ayarlar değilde 1080P Medium ayarlar...
Hocam
1-dürüst olalım AMD ile NVDİA Kartlar aynı fiyat Olsa herkes Nvidia seçer yani NVDİA o fiyata almak ile AMD sistemi o fiyata almak Farklı
2-dediğim...
Hocam dediğiniz gibi sünnet yani farz değil yani sünnet'i yapmak zorunda değilsiniz ama ekstra sevap kazandırır yani sünneti kılmassanız günah değil
Hoc...
Hocam Türkçe'den kastı aslında Arapça harfler yerine türkçe harfler ile yazılı şeklini okumaktan bahsediyor yani Türkçe anlamını okumanı değil
-hocam belki...
Hocam o Sen ile Allah arasında yani muhtemelen Öğrenene kadar böyle kılarsan sorun olmaz diye düşünüyorum Çünkü ameller yaptıklarına göre değil niyete göre...