KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, ModArt-x24 V3 İtopya Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Evet 25.999TL hatta 24.999TL'ye falan Ryzen 5 7500F / RX 7700XT sistemler vardı hem'de bir sürü daha 5 ay önce falan Ama Malum Bazı kendini akıllı sanan...
  • KaptanMC
    Şimdi hesap açsam onayı yarın 2-4 arası yapsam oluyor mu??? Ayrıca herkes referans istiyor Referans Olunca Ekstra bir şey mi veriyor ???
  • KaptanMC
    Yani ben Şahsen Elden Ring/God of War /RDR 2/Black Wukong gibi Hikaye bazlı oyunları Paylaşımlı olarak alınması taraftarıyım Şahsen ben Sadece...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Yılbaşı kutlamak günah mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani Şöyle söyliyim Kuran'da Onların Yaptıkları'nı yapmayın/Onları taklit etmeyin mi ne öyle bir ayet vardı yanlış hatırlamıyorsam (Cadılar bayramı vs. Gibi...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Ryzen 5 7600 7700xt sistem Monitör dahil 24k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya İşte Herkesin Black Friday'da beklediği Ama göremediğimiz o mükemmel F/P canavarı Sistem buydu ama bize Bindir indir Sistemler Sundular Bağzı üstün...
  • KaptanMC
    Yani cidden bunlara 20$= 704 TL hemde oyun başına veren var mı🤔 yani açıkçası Steam TL iken neyse ama dolar kuruna geçtikten sonra Hikayeli oyunlar almak...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Steam Hesabım Çalındı! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Öncelikle: Oltalama konusunun saçmalığından bahsettiniz. Evet, bizim gibi kişiler kanmaz ama hâlâ bu tür dolandırıcılıklara kanan çok kişi var. Örneğin...
  • KaptanMC
    KaptanMC, GelecekEvimde Güvenli Mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam zaten apex'in Fiyatı kuponla vs. 400TK hatta daha altına düşüyordu yani gelen kötü yorumların çoğu sağ click'e tıklayınca bazen tuhaf bir catırmdama...
  • KaptanMC
    Bence 2'sinide alma boş kartlar git 2.El'de 11K ile 13K arasına temiz Miss Gibi RX 6900 XT al bol geç Tam F/P canavarı Vram'i'de Nvidia Gibi 8 GB değil...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Steam Hesabım Çalındı! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Öncelikle Sizi kücük görmedim siz O saldırıyı yapanları çok küçük ve daha yeni Hacker olmaya çalışan bebeler ile karıştırıyorsunuz he yanlış anlamayın...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Steam paylaşımlı hesap aldım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Steam Ayarlarından oyunlar kısmına Girin ordan FC'yi seçip sil varsa vs. Ona baş yoksa dosyaları doğrula de oluyor
  • KaptanMC
    KaptanMC, Bilgisayar mühendisliği maaşları iyi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Nerde çalıştığın ve kaç yıl Tecrübe'li olduğuna göre değişiyor Yani tanıdıgım biri 80K veya 100K mı ne alıyordu en son ama O'da iyi bir yerde çalışıyordu ve...
  • KaptanMC
    KaptanMC, FPS DEĞERLERİM AŞIRI DÜŞÜK YARDIM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani siz bilirsiniz Ama her şey sorun Psu doye bağırıyor gibi haberiniz Olsun Çünkü Gpu 2 nedenden dolayı yüksek kullanım olmaz 1-gerek olmadığı zamanlar...
  • KaptanMC
    KaptanMC, GelecekEvimde Güvenli Mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Tabi iki O'da var bu arada siz diyince baktım'da Bu nasıl bir tutuş hocam Yani palm tutuş yapanların muhtmelen elleri kücük ve sişmandır yoksa Böyle...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Yardım Vatan yanlış ürün sorunu! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Evet hocam internetten başvuru yapılıyor hatta ticaret bakanlığı'nın sitesinden di galiba yanlış hatırlamıyorsam
Top Bottom