Aynen kesin öyledir knk, dur tek tek yanıtlayayım.
Hikayeli oyun ile online bir oyunu bir tutuyorsan zaten diyecek bir şey yok. Bir insan bin kere aynı...
Aynen vereceğin cevap Max bu olur zaten memz diyor 😂😂😂 umarım onun eğlence amaçlı yapılan Bir virüs olduğunu biliyorsundur yani hiç bir hacker Gidipte Memz...
1-Devlet sırlarını veya Teknoloji devleri'nin Gizli bilgileri/dosyalarını ve projeleri'ni vs. milyon dolarlar karşılığında çalar ve satardım
2-Erişimimin...
Yani benim tanıdığım birinin eşi Sınava girdi kadın 10-15 yıldır okulu bitirmiş inşat mühendisligi mi ne hatırlamıyorum yalan olmasın ama mühendislik...
Yani şahsen ben olsam Reis Tarihi'de versene derdim alay geçerdim, 3 Ay önce bozulmuş he ayneeenn reis aynen😂
ya en kötü PC açıp Windows +R yapsa ve Oraya...
Ben yok demiyorum sadece Herkes'de yoktur Diyiyorum Farklı bir mevzu vardır diyiyorum eğer herkeste veya oyuncuların çoğunluğun'da olsaydı linclerlerdi...
Hocam sizin ile alakalıdır muhtemelen Drop olayı Sizce Bu kadar Popüler Bir oyun'da Drop'lar oluyor ve insanlar ses etmiyor ve oynuyor olabilirler mi...
Ama sunucuları var mı veya sunucular normal Steam'in sunucularına mı bağlı bilmiyorum ve alttakinide okuyun
1734972919
Yani hocam yapılabiliyor bildiğim...
Evet yılbaşından önce Sistem alacak varsa almalı Ama Bu sistemde ne bilim yani şahsen Bu sistemi almak yerine 2.El Temiz garantiki tek tek Toplarım 37K'ya...
Yazmayınca kötü oluyorum😂 kb ama bu Ergence şeyleri bırak yani sadece bu cümle 18'den küçük olduğunu gösteriyor yani kimlik göstersen artık inanmam 18'den...
Ya kb ama Neyi bu kadar abartıyon Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer 20-22 yaşın altındaysan zaten geçici Ergence boş işler yok aşk meşk çok kafa takma Eğer 22...