KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, Starbucks küçülmeye gidiyor❗️ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dediğin şey Starbucks'ta boykot diye bağıran insanlardan çok daha Komik bide gidip diğerlerini kötülüyorsun😂 -Egitimli kişiler 😂 herhalde Macbook İle...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Üniversiteye gitmek için araba başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    He O'da İyiymiş Ben'de Daha iyi üniversite kazanmak için Mezuna Kaldım Eğer 430 Altı alırsam (Sayısal) Ağzımı yüzümü kıracakmış sonra Hayatta Kalırsam...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Premier Pro sesleri birleştirme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yanlıs Hatırlamıyorsam zaten sesi tutup üst Katmana Sürüklediğinde oraya geçiyor silmek istedigin Katmanı'da delete Yapabiliyorsun
  • KaptanMC
    Cidden Oled ile V2 Arasında mı tartışıyorsunuz??? daha doğrusu Switch 1 Almayı mı düşünüyorsunuz Hayla? Eğer 2.Elden alacaksanız ucuza falan okey alın...
  • KaptanMC
    KaptanMC, CS2'de hangisini açmalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O hataya düşmeyin sakın satıp tekrar açayım demeyin önceki mesajlarıma bakarsanız bu konuda Tecrübemi yazdım Okuyun isterseniz o kısmı
  • KaptanMC
    Keyden? Keydrop'ta mı demek istediniz?? Ayrıca Ne kadar yatırdıgınızra önemli yani toplam hayatın boyunca 200 dolar yatırıp gut knife çıkardıysanız...
  • KaptanMC
    Keydrop neden Peki?? Yani hiç kâr etmedim bu güne dek , ki zaten kumar sitesi mantıken CS'ye göre oranlar daha düşük sanki
  • KaptanMC
    KaptanMC, YKS için geç mi kaldım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Bakarsanız Zaten Orda soda AYT Bakın demiştim yani TYT'yi yablış yazmışım orda asıl demek istediğim muhtmelen Yazar ve eserlerinin Vs. Çok fazla soru...
  • KaptanMC
    Şuan 7.5$ var steam'de çok kararsızım ya -Ya keydrop'ta şansımı deneyeyim ❓ -Yada Yarın 5$ X 0.25$ = 25 Tane Açıp sansımı mı deneyeyim ❓ Yani şimdi para...
  • KaptanMC
    KaptanMC, IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence Hiç Birini Alma Öncelikle 10 yıl kullanma işini unut Özellikle günümüzde artık teknoloji eskisi gibi değil çok hızlı değişiyor yani 1-2 yıl içinde...
  • KaptanMC
    Ben'de Steam kasalarını vs. Satarak Elde ettiğim 7 dolar ile Açsam mı diyiyorum??? Not: Bir önceki yani Copemhagen Kapsüllerinden 20-25 Tane almıştım 2...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Külot sürekli Araya Kaçıyor Çözüm Ne❓ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ciddi Kafan mı güzel senin ??? Abdullah abi'nin Kanalı Teknoloji kanalı Olabilir ama forum Tamamen Teknoloji forumu değil Önce git Google'a Forum yazarak...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Külot sürekli Araya Kaçıyor Çözüm Ne❓ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yok be hocam Üçgen külot rahatsız ediyor, hormonal herhalde😂
  • KaptanMC
    Sorun ne anlamadım? Hayır Böyle bir konu açmam Niye bu kadar zoruna gitti??? Yani Her gün en az 10 tane Sevgilimden ayrıldım intihar etmek istiyorum diye...
  • KaptanMC
    Yok hocam Zayıf
Top Bottom