Hocam inanır mısınız Ekran Kartların'da Avrupa Ülkelerine göre %1 daha az vergi ödüyoruz
Türkiye'de Ekran Kartına Sadece %20 KDV uygulanıyor başka hiç bir...
25TL KDV'siz Fiyat mı ?? 😂😂😂
Hocam
1- O kart Ülkeye 600$ girmiyor 600$ firmanın sana bana satması gereken fiyat (KDV'siz yani ABD'deki Fiyat) ülkeye 500$...
Ne zaman hocam ???
1741385652
Hocam 2'niz'de yanlış anladınız Nedense Forumdaki bir çok insan Ya MSRP'nin ne olduğunu tam bilmiyor yada Yazdığım yazıyı...
Hocam Yanlış anladınız galiba Ben Sapphire Nitro+ için bir şey demedim Zaten O model AMD'nin En TOP modelidir ben sadece RX 9070XT sersinin en kötü ihtimal...
Hocam öncelikle zaten sorun orda başlıyor insanlar 26K'fan başlaması gereken Kart'a 30K veriyorlar Ve 1-2 kişi değil binlerce Kişi alıyor durum bu olunca...
Kesinlikle Katılıyorum herkes Firmalar tarafından para basılmış Ve yayınlarında/videolarında 9070XT çok güzel fiyata Çıktı Diyen elamanlara inanan bilinçsiz...
Hocam diyorum ya Hepsi algı meselesi Yani aslında RTX 5070 ve RX 9070XT'nin Normalde diğer kartların fiyatlarını düşürmesi gerekirken firmalar fiyat...
Yok zaten fiyatın yüksek olduğunu söylüyorum bende ama bazıları inatla 9070XT çok ucuz diyiyor çünkü Gidip araştırıp hesaplamak yerine YouTuber'ların Aldığı...
Hocam Baktımda çok karışık yani altyazıda genel olarak yanlış veya eksik çeviriyor rica etsem Kısaca özetlermisin videoyu Aİ+Yazılım performansı nasıl...
Ya hocam 400 adet bir şey değil zaten AMD öyle bir söylediki ülke başı en az 50K yollamış olması lazım
Ayrıca Nedense 9070XT'de herkes farklı bir model...