Günümüzde büyük bütçeli, efekt dolu filmler o kadar çoğaldı ki, eskisi gibi heyecanlanamıyorum.
Eskiden Transformers ya da Avengers falan denince sinemalar...
350K yazacaktim yanlisikla 350 milyon yazmisim herhalde o sira kafam amerikanin nufusuna gitti oda 300 kusur Milyon diye hatirliyorum ondan olsa gerek...
Sen sakin ekonomi bakani falan Olma reis Sonra eski almanya donemindeki gibi para desteleriyle dolasmayak (!)
O bu degilde simdi aklima geldi lan adam...
Once Naruto'yu izlemelisin cocuklugunu anlatiyor sonrada naruto shippuden izle oda gencligini anlatiyor Barutoya gelecek olursak tavsiye etmem Hic izleme...
Yo Chatgpt ve Gemin'de kufur duydum ben he chatgpt gene ediyoda gemini yine sen biraz o yolla sokarsan ediyor zorlaman gerekiyor ama sonucta ediyor
Yapay...
Hocam Zaten bu arastirma 2023 yada 2024'te yapiliyordu O zaman fiyatlar neydi bilemem ama hatirladigim kadariyla samsung cok daha uygundu o zamanlar
Ayrica...
He onu bilmiyordum iste peki bu ulkemize mi ozel yoksa ? cunku bildigim kadariyla globalde aksine sff ler daha pahali cunku kucuk kompat kasalar icin ozel...
Algi Yuzunden Hatta Arastirilma Yapiliyor ve Kullananalarin cok buyuk yuzdesi Statu/zenginlik gostergesi flaan icin diyor (ABD'de ve bagzi Avrupa Ulklerinde...
Sesin iyi ama Gurultu engelleme arkadaki sesi Duzenleme/temizleme gibi selyeride ogren
Cunk umesela arkadan kasanin sesi geliyor mesela gurultu engelleme...
Benim Tahminim
Kesin %100 seks sahnesi koyacakları:
Harley Quinn (zaten Margot Robbie versiyonu bile baya seksiydi, Netflix’te Margot ya da yeni oyuncu...
?????
JHASDHGBASDIHJFGBADIJHFB
Yapay zeka'dan ilk kez mi kufur yiyon anlamadim ?
Yani ilk kez olan bir sey degil gayet dogal neden bosuna konu actin onu...