KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    SA, fark ettim de, işte cart curt kampanyalarını birleştirerek neredeyse bedavaya ürün alabildiğimiz ya da para kazandıran konuları pek görmüyorum şu...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Yıldız Geçidi'ne Başladım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Knk sende git biraz forumu kesfet tamam seni savundum ama bu dedigin sacmalik donanim arsivi kanali teknoloji kanali diye forumda teknoloji forumu anlamina...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Yıldız Geçidi'ne Başladım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yanlis anlamayin ama adamlar hakli gibi be Yani Evet bu forum sadece Soru-Cevap degil farkli seylerde var indirimler yeni haberler gundem ne bilim yasadigi...
  • KaptanMC
    KaptanMC, CS de düşürdüğüm skin başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Iste banada 5 yildan daha uzun surede sadece siradan kasalar verdi XD He sadece 1 defa kasalardan kazandigim paralar ile aldigim kapsullerden KOI Holo Cikti...
  • KaptanMC
    KaptanMC, CS de düşürdüğüm skin başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Guzelmis Hayirli olsun hocam, Bana cikmaz zaten Dime Gabe Newell abicim git herkese ver bana ver me ....................... neyse bu noktolar duygularima...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 2026 Asgari Ücret Açıklandı! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sonunda Akli basinda Birleri gormek guzel Acikcasi Yine Gram bir seyden anlamayan ve bos bos karsi gorus ile saldiran veletlerin cevap vermesinden...
  • KaptanMC
    Yanlis anlamayin hocam is yeri ve zenginler derken belli kullanimi asanlara ve o belli kullanimda normal bir evin giderinin ustu ise oluyor yani yoksa senin...
  • KaptanMC
    Siz bence Kontrol edin tum bina Sizin Elektirigi Kacak kullaniyor olabilir:kekw::monkahmm::peeposad: 2'ye katlanma mevzusu Is yerleri icin bir sey yani...
  • KaptanMC
    Burdaki Cevaplar Ulkenin IQ Seviyesini Yine Ortaya Koyuyor Yanlis anlamayin kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok ama Iste ucreti kucumseyip Daha...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Hobi tavsiyesi öneri? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    -Spor'a Baslamak -Yazilim,Elektirik,Donanim vs. gibi Seyler ile ilgilenmek -Anime'ye Baslamak -Arkadaslar ile bilgisyar oyunlari oynamak -Paran varsa 3...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Marvel'dan Avengers: Doomsday Paylaşımı !🔥 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Günümüzde büyük bütçeli, efekt dolu filmler o kadar çoğaldı ki, eskisi gibi heyecanlanamıyorum. Eskiden Transformers ya da Avengers falan denince sinemalar...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Arc raiders alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Knk Para vermek istemiyorsan bir tanıdığında vs. Varsa aile paylaşımı ile oynayabilirsin
  • KaptanMC
    KaptanMC, Arc raiders alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Beyler ARC raiders'i Olan biri Steam Aile'ye ekleyebilirmi beni Aile paylasimi ile oynayayim su oyunu 😅
  • KaptanMC
    KaptanMC, Elon Musk: Para Biriktirmeye Gerek Yok başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    350K yazacaktim yanlisikla 350 milyon yazmisim herhalde o sira kafam amerikanin nufusuna gitti oda 300 kusur Milyon diye hatirliyorum ondan olsa gerek...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Elon Musk: Para Biriktirmeye Gerek Yok başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sen sakin ekonomi bakani falan Olma reis Sonra eski almanya donemindeki gibi para desteleriyle dolasmayak (!) O bu degilde simdi aklima geldi lan adam...
Geri