KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, 6700xtden rtx 5060a gecılır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani hocam bana video kalitesi haric normal gibi geldi yani bir kac yerde iste yoldaki desenin tam yuklenmedigi gozume carpti oda video kalitesinden...
  • KaptanMC
    Yani hocam bendeki videonun kalitesi bu Hatta aracin icindeki adama bakarsaniz daha iyi anlarsiniz hatta bu yine iyi daha kotuelri var cift tiklayip tam...
    • 1768336299144.webp
    • 1768336485661.webp
  • KaptanMC
    Yani yaklastikca kaybolmayi gormedim de Hocam yani benim gordugum video oyle hafif sikistirilmis falan degil ynai hareket edince goruntu bildiginiz 240p...
  • KaptanMC
    Hocam hic attiginiz video'yu izliyormusunuz ??? Yani gercekten o videodaki gibiyse yani olmus nasil desem Birakin oyunu videoda hareket ettigniz anda direk...
  • KaptanMC
    Fark ettim hocam yukarda yazdim sonrtadan zaten sebebini
  • KaptanMC
    Islemci dayanir hocam merak etmeyin the dorest islemci tabanli bir oyun degil cs gibi falan bu yuzden cok kullanmiyor islemciyi yani sorun olmaz Ayarlara...
  • KaptanMC
    Hocam Durust olmak gerekirse Bu yuzden The forest testini istemedim Cunku Oyunda cok fazla agac ot falan var ve oyunun yaisindada biraz pixellik var bide...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Ada ve deney ne yapardınız başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Arkadasin Ferudun Abi'mi ???
  • KaptanMC
    KaptanMC, Hızlı Okuma (FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Acikcasi okumadim ama Emeginize her ne kadar saygim Olsada Bu site'de ne ? Yani AI yaptirdiniz desem yok AI cok daha iyi yapar para verip yaptirdiniz desem...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Kuzenim içinTahmini boy önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Benim babam 1.73 Falan ama kardesim 18 yasinda 1.87 digeride 16 yasinda 1.78 falan yanlis hatirlamiyor isem yani 5cm'den fazla gecebilir hocam hatta ben...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Vücut için traş makinesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani tum vucuttan Kastiniz Direk bildigimiz Tum vucut ise Epilapsyon mu nasil yaziliyorsa artik ondan yaptirirdim Hocam Ben hic yaptirmadim askerden...
  • KaptanMC
    Sanmiyorum Hocam tabi arkadas cevresini bilmiyorum ama malesef Cok fazla korkak insan var ulkede yani korkuyorlar kendi sistemini bozmaktan falan hatta bu...
  • KaptanMC
    KaptanMC, OYUNCU BİLGİSAYARI TOPLAMA LAZIM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Tam olarak nasıl bır sıstem arıyorsunuz oncelikle ? yani Sadece Oyun icin falan mi yoksa ekstra render,AI (local AI'dan bahsediyorum) veya farkli bir...
  • KaptanMC
    Yani oda olur ama varsa daha agir ve yeni bir oyun daha iyi olabilir forest'a kiyasla ama neyse oda olur hocam ayrica cyberpunk videosu var demsitiniz ondua...
  • KaptanMC
    Hocam Soylediginiz Seyin Ekran karti ile alakasi yo kdiyebilirim yani %1-3 ihtimal belki yani Tabi Ekran karti'na ihtiyac duyan bir islem dokularin...
Geri