KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, Yeme-İçme kategorisinde Yemek Siparisi Oneri ❓️ başlıklı bir konu açtı.
    Sa, Beyler Genelde internetten pek yemek siparis eden biri degilim bugun oyle denk geldi diyelim kisaca, Disardan yedigimde'de Surekli Tavuk doner Yemekten...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Dolandırıldım napmam gerekiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya Oyunkara para yatırmam Genelde çok nadirdir oda CS gibi paramı geri alabileceğim yada Fortnite gibi 80TL gibi çok cüzzi miktara aşırı fazla şey veren...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 6700xtden rtx 5060a gecılır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Diyom ya ekran kartinizda sorun yok sorun muhtemlen ram'de veya SSD'de yani ankart'ta degildir diye dusunuyorum ama belli olmaz yani ne bilim...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Bu Ülkenin Hali Ne Olacak ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    En guzeli Sanada Iyi gunler
  • KaptanMC
    EEE sen gotur o denesin o zaman sorun SSD veya Ram'mindemi anlamis olursun (Tabi arkadasina bir sekilde sorunu gostermen lazimki neye bakacagini bilsin)
  • KaptanMC
    KaptanMC, 18 yaş altı internet kısıtlaması önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Saat 06:00 ve 22:00 dedikleri icin bilmiyorum nasil yapacaklar ama En basinda Dusunulen firmalara birakmakti avrupa birligindeki gibi soyle anlatayim...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Bu klavye hakkında bilgisi olan varmı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani tus dilziimi tam olarak Istediginiz sekilde pek yok hocam o fiyatlara en yakin bunu bulabildim ekstra oalrak yaninda Geforce Performance 1 Aylik hediye...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Yerde flash bellek buldum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani Kotu Niyetli Biri'nin tarlanin ortasina atacagini dusunmuyorum Gider kalabalik bir yere atar/koyar vs... muhtemelen biri dusurmustur
  • KaptanMC
    KaptanMC, Sistemimi satacam ne kadara gider başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani Hocam DDR4 sistem olsa Elle tutulur olur bir sey oneririmde DDR3 yani nasil desem Kasa Halinde Satabileceginizi dusunmuyorum anca Bilgisayardan...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Bu klavye hakkında bilgisi olan varmı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Gamepower klavyeler almayin hocam direk No name markalari yani cinde uretilen ucuz markasiz urune markalartini bastirtip satiyorlar bence hic bulasmayin cok...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Bu Ülkenin Hali Ne Olacak ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya gercekten varya su yazdiklarini yazarken hic mi okumadin gozden gecirmedin ? Aile'nin bu vatana millete katkisinin senden cok daha fazla olduguna eminim...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Kaşlarımı inceltmek istiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence gayet normal ne abartiyonuz sadece bi tik gurler o kadar gur ile kalin farkli ne bekliyonuz ? Amerikali veya Asyali degiliz biz Anadoluluyuz Normal...
    • Ekran görüntüsü 2026-01-15 171530.webp
    • Ekran görüntüsü 2026-01-15 171604.webp
  • KaptanMC
    KaptanMC, Doğalgaz faturamız 11 bin ₺ gelmiş başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Faturanizin uzerindeki Firma'nin adina bakin once (muhtemlen igdas'tir ama yinede bakin once bi Sonra Google musteri hizmetleri numarasini sorun Sonra...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ismini Hatilamiyorum ama ilki 2015 yilinda 128mb veya 256mb 'ti Sonraki 2021 yilinda GT 430 2GB'ti Sonuncusu ise 2025 RX 580 4GB Suan XD
  • KaptanMC
    Sorununuz Cozulduyse bos verin hocam belkide dedigim gibi oyunalrda zaten olan bir sey ama daha once dikkatinizi cekmiyordu ama suan 1 kere dikkatinizi...
Geri