Yas kac kardesim ?
Yani ilkte cogu kisi gibi cinsel icerik izliyor sandim dogal olarak basligi gorunce Sonra silahli catisma falan diyince telegramda...
Hocam iste sorun her seyi yiyecek tipte biri degilim o yuzden burdan sordum yoksa gittigim restoranda veya donercide veya cigkoftecide vs. bile adam eldiven...
Hocam pizza Dusunuyorumda Yani dominos gibi boykot olanlar haric adam akili yapan veya uygun fiyatli yok 1 normal orta boy pizza 600 Lira olurmu lokantada...
Sa, Beyler Genelde internetten pek yemek siparis eden biri degilim bugun oyle denk geldi diyelim kisaca, Disardan yedigimde'de Surekli Tavuk doner Yemekten...
Ya Oyunkara para yatırmam Genelde çok nadirdir oda CS gibi paramı geri alabileceğim yada Fortnite gibi 80TL gibi çok cüzzi miktara aşırı fazla şey veren...
EEE sen gotur o denesin o zaman sorun SSD veya Ram'mindemi anlamis olursun (Tabi arkadasina bir sekilde sorunu gostermen lazimki neye bakacagini bilsin)
Saat 06:00 ve 22:00 dedikleri icin bilmiyorum nasil yapacaklar ama En basinda Dusunulen firmalara birakmakti avrupa birligindeki gibi soyle anlatayim...