Yani Darboğaz Yapacak Bşr sistem değil bşr şey gücünğ kısıtlıyor ama ne oldupunu bilmşyorum bunuğzden önce 5dk bench mark ve AMD’nin deşver’şndan Ekran...
13 Sanşyelik Benchmark atanıda ilk kez görüyorum HAHAHAHHA
en az ama en az 5dk çalıştırman gerek benceh mark tesinş tavşaye edilen gemelde 10-15dk dır ama...
Zaten 5GHz ile 2.4Ghz ayrı değilmiydi ? otomatik ayrı geliyor diye biliyorum 5ghz olanda direk wifi adı yazarken 2.4ghz olanda wifi adınızın yani SSID’nizin...
Zaten TurkNet müşterisiyim ama 1 aydır ödeme yapmadım, aboneliği de iptal ettirmedim. Bu kampanyadan ben de yararlanabiliyor muyum, yoksa sadece başka...
Benım boyum 1.68 57 Kiloyum ona rağmen çok zayıf görünüyorsam senın sıfatı eşgal o boyda bu herahlde
şaka bir yana şu reddit konusna bak senın gbi uzun...
Bildiğim kadarıyla garantisi varsa servis dışında bir yere yolladığından garanti dışı kalıyor hocam
Ayrıca bağzı markalarda kendimiz gidip bşr kaç saate...
Bana kalırsa Türk Telekom bunu bilinçli olarak yapıyor gibi geliyor. Eğer altyapı TurkNet’e aitse evet, port kaynaklı bir sorun olabilir. Ama sonuçta çoğu...
Bu arada sosyal medyada özellikle içerik üreticilerinin gazına gelen çok fazla boş yapan insan var.
Şu an Avrupa’nın büyük kısmı bu tarz kararlar almaya...
Agalar Arkadan bıçaklaya biliyor Sıkıntı En iyisi Anime Kızları Napcan okuldaki Kızları veya agaları
Anime Kızı Çok konuşmuyor şikayet etmiyor bir şey...
Sabahları 1 tam ekmekle birlikte bir tava menemen yiyorum. Yanında 8–10 tane siyah zeytin oluyor. Menemeni yerken ekmeğin arasına biraz peynir de koyuyorum...