Bence Gaza Gelip Boşa Almayın Airfry’leri Alıp 1 Tane doğru düzgün kulananı görmedim Alan nerdeyse herkes genelde hevesle Alıyor 2-3 Defa kullanıyor...
Ben Sana Kötü bir şey demedim ki reis Ben sana Olamaz falanda Demedim zaten Nerde Söyle oralardan uzak durak bizlik yerler değil biz fakir kalırız o yerlere...
Çok Abartmışsın Bence 4Milyon gayet iyi bir sermaye Adam en az 10-15 çalışanlı 20-30 Milyonluk Şirket açcam demiyor
Ne iş yapacağına görede değişir Mesela...
Adam Alay geçmiş bunu anlamak zor olmasa gerek (İroni Tanımına bakman gerek)
1773824275
Bence Tır işine hiç Girme bunun bir kaç nedeni var
1-(En önemli...
Linux Mint’i öneririm çünkü düşük sistemlerde bile akıcı çalışır ve RAM kullanımı oldukça iyidir. Özellikle NVIDIA ekran kartın varsa sürücüleri otomatik...
Hayır Hocam dediğinizi Yaparsa Daha kötü olur Bana güvenin basınç ve havanın yönünü vs. Baz alınca mantıksız
önere bileceğim tek şey Üstteki 3 Fanı Alttaki...
Yandaki deyince akla 1 tane geliyor nasıl hepsini yanda varsayıyorsun 😂
Yandaki fanlar Revers blade hocam İçeri hava Üflüyor Doğru (bizde ilk fotoda...
Yandaki 3 fanın en altındaki reverse Ama üsteki 2’si Normal dan gibi geldi
Özellikle Alttaki Fanda 30-40 derece sol alttaki fan yaptağına baksana yamuk...
Bende Ön Fanları anlamadım fanlar dışa doğru mu içe doğru mu anlaşılmıyor 3-5dk bakıyorum hayla çözemedim 😂
1773093118
Yandaki Fanlar Reverse blade mi...
Hocam Benim bildiğim Söylediğiniz Kasa’nın Arkası 2 Fan Desteklemiyor Takanlar var ama çok nadir onlarda artık ekstra delik mi açıyor plastik kelepçemi...
Öncelikle, ilk soruda “Soldaki fanları 2 mi yapayım?” derken arka egzoz kısmından mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse, bu soru yanlış çünkü arkaya sadece 1x120...