KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, Ülkede ve dünyada spor fanatikliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yanlış anlama; benim futbolla pek alakam yok, sadece milli maçlar ileri turlardaysa izlerim. Genel olarak maç, F1, e-spor ya da oyun yayını izlemeyi sevmem...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Galatasaray şampiyonlar ligine veya etti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Maç’a ilgim yoktur ama yani Berbat tı kimse ne top sürenilşyor ne topu ayağında tutabiliyor ne hücum yapıyor doğru düzgün Özelliklede fark ettim ki kimse...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 3 lü prize 3 lü priz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şuana Kadar bir şey olmadığı olmayacağı anlamına gelmez Zaten olsaydı Sorun yaladığın için konu açarsın ve yeni priz önerisi istersin sorun olmadan Kaliteli...
  • KaptanMC
    Bende 120 gün var yparım 90 gün var yaoarım diyordum son 1 hafta kala Çalışmaya bi tık başladım son 1 gün kala gerçekten çalıştım ve mezuna kaldım sonra...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 3 lü prize 3 lü priz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence Yapmayın Tavsiye edilmez hatta normalde Direk prize takmak önerirlir ama malum oriz yetersiz kaldığı ve kablo yetişmediğinde 3’lü vs kulkanıyoruz ve...
  • KaptanMC
    KaptanMC, İş hayatı nasıldır.? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Spor tavsiyesi ve motivasyon için teşekkürler :peepokalp:
  • KaptanMC
    KaptanMC, İş hayatı nasıldır.? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam merak ettim de, ayıp olmazsa şu an kaç yaşındasınız ve ne işle uğraşıyorsunuz?
  • KaptanMC
    KaptanMC, İyi ki almışım dediğim mutfak aleti. Yasomi y85 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence Gaza Gelip Boşa Almayın Airfry’leri Alıp 1 Tane doğru düzgün kulananı görmedim Alan nerdeyse herkes genelde hevesle Alıyor 2-3 Defa kullanıyor...
  • KaptanMC
    Ben Sana Kötü bir şey demedim ki reis Ben sana Olamaz falanda Demedim zaten Nerde Söyle oralardan uzak durak bizlik yerler değil biz fakir kalırız o yerlere...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Elimdeki sermaye ile hangi işe girişebilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Çok Abartmışsın Bence 4Milyon gayet iyi bir sermaye Adam en az 10-15 çalışanlı 20-30 Milyonluk Şirket açcam demiyor Ne iş yapacağına görede değişir Mesela...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Elimdeki sermaye ile hangi işe girişebilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Adam Alay geçmiş bunu anlamak zor olmasa gerek (İroni Tanımına bakman gerek) 1773824275 Bence Tır işine hiç Girme bunun bir kaç nedeni var 1-(En önemli...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Linux önerisi (sade hafif hızlı ) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Linux Mint’i öneririm çünkü düşük sistemlerde bile akıcı çalışır ve RAM kullanımı oldukça iyidir. Özellikle NVIDIA ekran kartın varsa sürücüleri otomatik...
  • KaptanMC
    Çakma Airdorce Nerde 1400TL söylede yanında geçmeyek reis HAHAHAHAH Burda en son 500’dü şuan 600-700 Anca vardır Merkezde falan (çakma)
  • KaptanMC
    KaptanMC, Askerde dayanamiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yav bablarımız 24 ay yapıyordu sonra 18 ay sonra 15 ay oldu şuanda 6 Ay yani yanlış anlamada biraz abartıyorsun Sabret sadec 6 ay su gibi geçer
  • KaptanMC
    KaptanMC, CS2 Özel float değerleri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aslında Tam olarak düşündüğün gibi Değil Sana şöyle söyliyeyim Factory New (Fabrikadan Yeni) — 0.00 → 0.07 Minimal Wear (Az Aşınmış) — 0.07 → 0.15...
Geri