Kara_Cahil isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Sarı Site Sayfası Yüklenmiyor

operanın kendi vpni ile denediğimle warp aynı etkiyi veriyor
  2. K

vpn ile deneyince ilginç bir şekilde site açıldı ancak şimdi de konum bilgilerini göstermiyor. Örneğin ev bakıyorum harita konumuna baktığımda evin konum işareti gözükmüyor.
  3. K

evet hepsini denedim ve tarayıcılarım da güncel, çerezleri sildim vs ama düzelmedi
  4. K

Başka bilgisayarda internet sitesine girip gezebiliyorum ancak son 2 haftadır kendi bilgisayarımdan sarı siteyi açamıyorum sürekli resimdeki gibi kalıyor ve yüklenmiyor. Bilgisayarımda goodbyedpi var acaba ondan dolayı mı açılmıyor diye düşünüyordum ancak çok daha uzun süredir kullanıyorum ve...
  5. K

1500tl Type-C Girişli IEM Kulaklık Önerisi

Neden olmasın? Bir arkadaşım bunu kullanıyor, ben de denedim. İkimizde chu 2 nin daha kaliteli olduğunu düşünüyoruz. Yani en azından chu 2 kadar kaliteli olmasını istiyorum.
  6. K

1500tl Type-C Girişli IEM Kulaklık Önerisi

Önceden moondrop chu 2 kullanıyordum ancak telefonumu değiştirdim ve yeni telefonum jak girişi ne yazık ki yok. Eski kulaklığımı bir arkadaşıma hediye ettim şimdi bana yeni bir kulaklık lazım. Chu 2 nin ses kalitesini çok seviyordum, yalnızca müzik dinlemek için kullanacağım. Kısaca type-c...
  7. K

Yeni Aldığım ARGB Fanları H610M D D4 Anakartıma Nasıl Bağlarım

O halde ben bir tane kontrolcü alıp geçeyim ama kontrolcüyü aldığımda yine de tek cha fan slotum olduğu için fan çoklayıcı almam gerekir mi
  8. K

Peki son attığım linkteki fanları almam mantıklı mı uzun vade de beni üzerler mi fanlar hakkında hiç bilgim yok yanında kontrolcüsüyle gelmesi ve 1 fan daha fazla olmasi beni şu an cezbediyor.
  9. K

Anakartımda sadece CHA FAN yazan bir yer ve kutunun içinden de çoklayıcı çıkmadı sanırım ürünü iade etmek zorunda kalacağım. Biraz göz gezdirdim de şunu buldum hem kumanda ve kobtrolcüsüyle beraber geliyormuş acaba snowman thermalrighte göre daha mı kötü yardımcı olursanız çok sevinirim bunun...
  10. K

Peki hocam neyi nereye bağlamam gerekiyor internette bir video vs aradım ancak bulamadım hangisinin argb kablosu olduğunu bile bilmiyorum
  11. K

Peki ışıklarinı kontrol etmeden kullanmak istersem yani sadece çalışsınlar ışıklar olmasa da olur bu şekilde bağlayabilir miyim
  12. K

Arkadaşlar merhaba kasamın önünde tek 1 tane fan vardı ve bozuldu bende şu fanları aldım...
  13. K

M2 SSD'yi Dönüştürücü ile H610M-D D4 Anakartıma Takabilir miyim?

Şu an anakartımda bir adet 500gb m2 ssd bulunmakta ve indirimlerle bir adet daha m2 ssd almak istiyorum ancak boş slotum yok çünkü anakartımda 1 adet m2 yuvası var. Dönüştürücü alacak olursam bunu ekran kartı yerine başka bir girişe takabilir miyim ya da farklı girişler için farklı m2...
  14. K

James Donkey 712 alınır mı?

Hocam aynı kulaklığı kullanmaktayım ve birlikte 5. senemizi doldurmak üzereyiz. O zaman aldığımda indirimli ürün olduğu için idareten almıştım ancak hala taş gibi diyebilirim. Yani bozulsa da yeni kulaklık alsam diye gözünün içine bakıyorum ama bana mısın demiyor. Yalnız son zamanlarda...
  15. K

3000TL bütçeye mouse+mousepad önerisi

Uzun süredir mouse piyasasını takip etmiyorum bu yüzden önerilerinize açığım genelde cs2 oynuyorum, palm tutuş şekline sahibim ve ellerimse küçük 17x16, kablolu ya da kablosuz olması konusunda kararsızım çünkü yaklaşık 10 yıldır logitech g300s kullanıyorum ve tek sorunu çok uzun süredir...
Geri