Neler Yeni

1500tl Type-C Girişli IEM Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Berkay Yılmaz
Bütçe
1500
Önceden moondrop chu 2 kullanıyordum ancak telefonumu değiştirdim ve yeni telefonum jak girişi ne yazık ki yok. Eski kulaklığımı bir arkadaşıma hediye ettim şimdi bana yeni bir kulaklık lazım. Chu 2 nin ses kalitesini çok seviyordum, yalnızca müzik dinlemek için kullanacağım. Kısaca type-c girişli ıem kulaklığa ihtiyacım var, önerileriniz neler?

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Koray Somuncu
Önceden moondrop chu 2 kullanıyordum ancak telefonumu değiştirdim ve yeni telefonum jak girişi ne yazık ki yok. Eski kulaklığımı bir arkadaşıma hediye ettim şimdi bana yeni bir kulaklık lazım. Chu 2 nin ses kalitesini çok seviyordum, yalnızca müzik dinlemek için kullanacağım. Kısaca type-c girişli ıem kulaklığa ihtiyacım var, önerileriniz neler?
Typc girişli ıem telefonun şarj yerine takınca oluyomu
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 bunun hem jak hem typc girişi var videolarda alanlar baya öneriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Koray Somuncu
Neden olmasın?
Bir arkadaşım bunu kullanıyor, ben de denedim. İkimizde chu 2 nin daha kaliteli olduğunu düşünüyoruz. Yani en azından chu 2 kadar kaliteli olmasını istiyorum.
Pc de typc girişi yok bende dönüştürücü alsam sıkıntı olmaz dimi buna
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında bende sharkoon b2 nin ses kartı var jak girişli alıp ona taksam ?

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emircn Kcn
Pc de typc girişi yok bende dönüştürücü alsam sıkıntı olmaz dimi buna
Bunun cevabını bende merak ediyorum.

F/p bir dönüştürü alırsak kayıp olmadan kullanabilir miyiz?

Top Bottom