Karabeyli78 isimli üyenin son içerikleri

1. Karabeyli78

Https://forum.donanimarsivi.com/konu/forumdaki-bu-bolum-kotu-mu.1190931/

açıkcası ddr4 fazlasıyla yetiyor, performans olarak memnunumda. ryzen serileri çıktı çıkalı intelin bi bildiği voltaj arttırmak, sonra dengesizlikler tutarsızlıklar hat safhada, misal 11700k kullanıcısıyım 125w diyor, oyunda 360w gördüğü oluyor. herkes ben gibi biosdan voltaj limitiyle uğraşmaz...
  2. Karabeyli78

İ7 11700K 5.1 veya 5GHZ'de kaç W güç tüketir

rtx 3080ti aldım, neden sistem kapanıyor oyundan atıyor diye araştırdım. msi afterburner ekranında anlık 350w geçtiği oluyor, cidden sorunlu bir işlemci 20 yıllık intelciyim, amd bundan sonra kral. arkadaş 350w nedir ya ortalaması 125 üstünde 160-200 civarı tabi siz sistem toplarken 350w...
  3. Karabeyli78

F710 vs Xbox 9. Nesil Gamepad

f710 ergonomisi gerçekten kötü , elime aldım 1-2 saat oynadım alışayım dedim, sol tarafta dreksiyon kontrol ederken sol taraftaki frene bastığınızda dreksiyon hakimiyetiniz zorlaşıyor , sebebi uzak kalması, xbox da farkındaysanız adamlar o yüzden sol yukarı çekmiş olmalı.
  4. Karabeyli78

PS 5 kara cuma indirimine girer mi?

üstad çok belirsin , tahmini bi oran vermek gerekirse sanırım %25 fln belli olmaz ki, lakin genelde ps xbox görünmüyor indirimlerde.
  5. Karabeyli78

ETS 2 yok adıyla scaina olması

6. Karabeyli78

ETS 2 yok adıyla scaina olması

ETS2 mercedes çevrimiçi alışverişinde oyundan atıyordu. scoda superb modunu sildikten sonra yok adında kırmızı 4x2 scaina olmaya başladı, işin garibi mercedes bayidede yok adıyla scaina çekici var. ve mercedes bayiye gelince oyun çöküyor, ne yapmalıyım bilemedim dostlar. modları kapadım...
  7. Karabeyli78

Silverstone pf360 alınır mı??

11700k işlemci ile 65-80 derece arası td 500 kasada ön panalde kullanıyorum , bu hafta macun değiştiricem hatta , bu soğuttucu ile bu kadar yüksek olmaması gerektiğini belirtti arkadaşlarım , ama iyi macuna rağmen böyle olursa , öyle aman aman iyi olmadığı aşikar .
  8. Karabeyli78

Öneri 250 TL bütçe gaming mouse

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g203-lightsync-siyah-910-005796-kablolu-oyuncu-fiyati,886206589.html
  9. Karabeyli78

Bazı Oyunlarda Bilgisayarım Kapanıyor

msi afterburner indir , sonra ekrana değerlerin gelmesi için youtube üzerinden bi iki videosunu izle , zaten gerisi gelir .
  10. Karabeyli78

2.El RX 460 sorunsuz mudur?

kullanmadığımız ürünü nerden bilebiliriz sence , seninde yapman gerektiği gibi sorarız sadece , f/p olayını diyosan 1 k ya iyiyse alınır .
  11. Karabeyli78

Donanım Arşivi F/P sistem geliyor -GELMİŞ ALANLARA HO STOKLAR GELİYORRRRR

2666 mhz çok düşük , valorant csgo ya bakıpta etilemiyor diyosunuz galiba, o oyunlar ne istiyor ki zaten , gta 5 desen 2012 de çıkmış bir oyun .ddr5 haberleri mevcut gelicekler ve ddr5 çıktıktan bi süre sonra ddr5 baz alıncak . o zaman 2666 mhz drop başlıklarını göreceğiz , ddr5 haberleri...
  12. Karabeyli78

Sistem Performansı doğal mı?

win 10 varsa 3.5 gb ye kadar işletim sisteminin ram kullandığını gördüm . ekran kartının o oyunu rahat açacağını tahmin ediyorum en azında 60 fps üstü rahat büyük ihtimal ram yetersiz . 2. ihtimal ram hızı , ben yüksek ram mhz değerlerinde ram aldıktan sonra bircok oyunda fps yükseldi .lakin bu...
  13. Karabeyli78

Windows 11 Geçmelimiyim

denemeden göremeyiz , ama eminim yeni programlar oyunlar için adapte edileceğinden , yeni oyun ve programlarda win10 dan desteklerini yavaş yavaş çekeceklerini için sorun yaşamaya başlayabiliriz , bu yüzden çağa ayak uydurmak lazım diyip bende bi ara kurucam , bi durumda şu var bi zamandan sonra...
  14. Karabeyli78

Windows 11 vs Windows 10

denemeden göremeyiz , ama eminim yeni programlar oyunlar için adapte edileceğinden , yeni oyun ve programlarda win10 dan desteklerini yavaş yavaş çekeceklerini için sorun yaşamaya başlayabiliriz , bu yüzden çağa ayak uydurmak lazım diyip bende bi ara kurucam , bi durumda şu var bi zamandan sonra...
  15. Karabeyli78

Yardım Pc güç kullanı mı öğrenme Lütfen yardım

gayet yeterli olacaktır .
Geri