Windows 11 vs Windows 10

sefilihtiyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
Beyler tüm arkadaşlarım Windows 11'e geçti. Ben de geçsem mi diye düşündüm. Sizce Windows 10 ile 11 arasında çok fark var mı? Windows 11 mi Windows 10 mu daha iyi?

denemeden göremeyiz , ama eminim yeni programlar oyunlar için adapte edileceğinden , yeni oyun ve programlarda win10 dan desteklerini yavaş yavaş çekeceklerini için sorun yaşamaya başlayabiliriz , bu yüzden çağa ayak uydurmak lazım diyip bende bi ara kurucam , bi durumda şu var bi zamandan sonra yükseltmeler ücretliye dönerse bu sefer karar vermene ücret filtreside girer .

Yaşanabilecek hataların düzenlemesini içeren güncellemeleri almadan geçmekte acele etmeyin.

Acele etmenin bir artısı yok sonuçta sene başı geçin en azından ufak sorunlar hallolmuş olur.

Sizce Windows 10 ile 11 arasında çok fark var mı? Windows 11 mi Windows 10 mu daha iyi?
Şu anlık sadece görünüm farkı var. Aşırı büyük yenilikler, kullanım odaklı gelişmeler, yeni özellikler, harika şeyler var diyemeyiz. Ağustos ayından beri kullanıyorum. Çok daha modern ve güzel bir tasarıma sahip. Geçmenizi öneririm, oyun performansı olarak da bir fark yok ve problem yaşatmıyor.

Geri