Karahan49 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Laptop kapalı ilen usb klavye ışığı yanıyor

Aga başlıklar ve ayarları attım fotoğrafta zaten yok
  2. K

Laptop kapalı ilen usb klavye ışığı yanıyor

Yeni laptop aldım dell g15 5530 şarja takılı oynuyorum haliyle işim bitince şarjda iken kapatıyorum usb ile bağlı klavyenin ışığı sönmüyor ne zaman şarjdan çıkarsam o zaman sönüyor bios ayarlarıda erp miydi neydi o da yok
  3. K

Zip ayıklama hatası (yardım)

WinRAR yüklü ama dosya gezgini ile açıyor belki zip değil sıkıştırılmış dosya ya olabilir
  4. K

Rar demiyorum Yazdığım gibi Windows 10 pc mde buna gerek kalmadan programları kurabiliyordum
  5. K

Yeni laptop aldım Windows 11 kurdum, masaüstü bilgisayarımda Windows 10 var. Laptop'a indirdiğim bir zip dosyası içindeki .exe yi vs. çalıştırırken klasörü ayıklayın diyor oysaki masaüstünde bunu demiyor. Bir ugulama kurulum dosyası büyük gb oluyor ve bunu ayıklamak için bir o kadar daha yer...
  6. K

Ekran Hz ve Çözünürlük Sorunu Çözümü

reis oldu teşekkür ederim alienware gibi bir dell uygulaması game center falan var mı
  7. K

Ekran Hz ve Çözünürlük Sorunu Çözümü

G15 5530 laptop aldım sıfırdan tam bir kurulum yapmak istiyorum. Ekran kartı driverını kurmama rağmen ayarlardan kaç hertz olduğu görünmüyor. Ve çözünürlüğü de değiştiremiyorum tıklamama izin vermiyor. Driverlerını nereden eksiksiz bir şekilde indirebilirim?
  8. K

Logitech f710 sağ analog sorunu (Allah rızası için yardım )

Bunu yaptım olmadı kol sağa doğru yaşlı olsa bile %100 olmuyor olsa bile yaslı kaldığı halde değeri düşüyor
  9. K

Garantisi yok ne yapmalıyım
  10. K

Logitech f710 kullanıyorum sorun yoktu bugün başladı sağ analog ile sağa dönerken yavaşladığını farkettim sonra sola çektiğini gördüm gamepad gayet normal analog kaymış gibi değil nasıl çözerim yardım edin
  11. K

Öneri Bilgisayar için SSD önerisi lazım

ben de burada öneri istedim bana birçok ssd önerdiler kaliteli diyorsan samsung evo 860 al dediler ben de 500 gb modelini aldım memnunum içine windows 10 pro kurdum geriye kalan kullanılabilir alan 465 gb kaldı windows ise bayağı hızlı açılıyor 2-4 saniye arası yanlış değilsem oyunlarda witcher...
  12. K

F/P Laptop tavsiyesi lütfen

Arkaşım laptoplara bakıyor yaklaşık 5000 tl'ye kadar bütçesi var bazı oyunları kaldırsın uzun süre gitsin diyor uygun fiyat performans laptop önerir misiniz
  13. K

Ranker Virgo'ya ssd takmak

Arkadaşlar merhaba elimde Ranker Virgo kasa var buna 2.5" ssd yi nereye takacağım
  14. K

400TL'ye kadar 600-650W PSU Önerisi

Bütçem 300-400 TL arası 600-650W 80+ kaliteli power önerir misiniz https://www.itopya.com/power-boost-fury-650w-80-120mm-fanli-psu/ Bu kaliteli midir
  15. K

Ssd lazım 480gb tavsiye

Ssd ye Windows kurmayı düşünüyorum ve oyun yüklerim belki bir ikitane
Top Bottom