K Karahan49 80+ Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Ömer Faruk Karahan Bugün, 05:58 #1 Yeni laptop aldım dell g15 5530 şarja takılı oynuyorum haliyle işim bitince şarjda iken kapatıyorum usb ile bağlı klavyenin ışığı sönmüyor ne zaman şarjdan çıkarsam o zaman sönüyor bios ayarlarıda erp miydi neydi o da yok
Yeni laptop aldım dell g15 5530 şarja takılı oynuyorum haliyle işim bitince şarjda iken kapatıyorum usb ile bağlı klavyenin ışığı sönmüyor ne zaman şarjdan çıkarsam o zaman sönüyor bios ayarlarıda erp miydi neydi o da yok
Robius 80+ Bronze Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1,497 Bugün, 06:46 #2 Power başlığı altında mutlaka vardır ayarı
K Karahan49 80+ Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Ömer Faruk Karahan Bugün, 06:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Robius yazmış: Power başlığı altında mutlaka vardır ayarı Devamı için tıklayın... Aga başlıklar ve ayarları attım fotoğrafta zaten yok
Robius yazmış: Power başlığı altında mutlaka vardır ayarı Devamı için tıklayın... Aga başlıklar ve ayarları attım fotoğrafta zaten yok