Valla ben geçen senelere kadar PC her şeydir kafasındaydım da 6 ay önce Xbox Series S aldım o günden beri pc ile çok vakit geçirmiyorum. Dediğiniz gibi...
Biz ps5 ile xboxu karsilastirmiyoruz ki. Pc ile konsolu tartisiyoruz sen ne diyosun? Benim zaten ps5 im var. Bisey falan sanmiyorum yorum yazmak için yazmayın
Hahahhsjjajsjsj hemen 9070 XT li sistemime format atıp uzaktan TV ye bağlanıcam diye her oyuna desteği bile olmayan linux a geçiyorum tşk.
Kafanızın...
Konsolun alınma sebeplerinden birisi de bazı evlerde bilgisayar için yer olmamasıdır mesela benim evimde bilgisayar için yer yok konsol aldım ve gayet de...
Bu yazdiklarinin hepsini zaten yazdim ancak bazıları hayattaki butun ve tek ihtiyaç fps ve hd kalite goruntu zannediyor. Bu da sanal alemde çok vakit...
Helal olsun dostum sana sonunda saglikli bir yorum. 🖐
1759990684
Adam gelmiş 4060 alin diyor. 15.999 tl ye pesin diyatina 6 taksit 4060 masaustu pc nerede...
Kimsenin bir yerde kaldığı yok gereksiz saldırgan hareketler sergiliyorsunuz. Benim evimde üst seviye bilgisayarımda var ama ps5 üzerinde vr2 ile bir çok...