evet hocam ayni ram basliktakiyle.
merak eden kisiler icin islemci 9700x. anakart cpu slotundaki pinlerde problem yok. thermalright PA sogutucu icin hem...
asus prime b850m-a wifi-csm ile sistem siyah ekranda kaldi. tek ram takili iken 1 kere acildi pc. expo falan deneyemedik bile. bios flashback ile bios...
hocam tek tek topladım. kabul edilebilir kalitesi olan bileşenlerle topladım ancak gördüğüm fiyat beni üzüyor. düzenli olması için spoiler altında topladım...
hocam addon dedigim baska oyuncularin tasarladigi esyalar giysiler vs gibi seyler. sizin hanim buna bulasmadiysa hic bahsetmeyin geri donusu olmuyor :LOL...
hocam suan icin muthis fiyatli bir sistem gormedim. bu aksam bir bakarsam sizi alintilarim. am4 sistem esinize gececegi icin siz muhakkak am5 sisteme...
aynen oyle hocam. x3d islemci kullaniyorsaniz ramin pek onemi kalmiyor(du). 7800x3d ile yapilmis testler bunu gosteriyordu. 9800x3d ile durum degismis...
yanlis gormediysem SPL tier listte kisitli bilgi sekmesinde thermaltake de b(-) almis gozukuyor. ben genelde ana listeye girmeyen ya da forumda bilgili...