Merhaba, 3. sınıf sonunda yatay geçiş yaparken yarıyıl seçiyoruz, seçim yaparken 2. seneye başvuru yapsak veya 5. yariyila (3. sınıf başlangıcına) başvuruyu yapabilir miyiz? 4 sınıfa geçiş değil, 2 veya 3 sınıfa geçiş yapmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yanitlayabilirse sevinirim.
Merhabalar, bu sorum daha çok lens veya gözlük kullanan arkadaşlar için. İnternetten geçen sene lens almıştım reçeteli olarak, malzemeler ve cihazlar kısmına girince aldığım lensi gördüm. Daha öncesinde de internetten bu şekilde reçeteli olarak lensler alıyordum lakin bu şekilde çıkmiyordu...
Şubat sonu gibi karnımın kenarına çay dökülmüştü, çok fazla acı hissetmedim sadece sızlama oldu ben de sarı kantaron yağı kullanıyorum bunun yanında lamiderm krem vardı onu kullanmaktayım. Şu an kahverengi şeklinde ve iz de kalmasını istemiyorum açıkçası, doktora gösterdiğim de 2. derece demişti...
Arkadaşlar merhaba, ilk defa lens kullanmayı düşünüyorum. Kafama takılan bir soru var, çıkarıp takmayi nasıl yapacağım ve aylık lens almayı düşünüyorum. 30 gün süresi bitince lensi çöpe mi atmamız gerekiyor? Marka tavsiyeniz var mıdır