[H3 id='Mortal+Kombat+you+are+not+connected+to+the+Mortal+Kombat+server+hatas+aliyorum+shifttab+dan+warner+brosun+sitesine+giri+yaptiimda+oyunlarim+da+sadece+mk1+gzkyor+11+yok+online+a+hibirekilde+giremiyorum+zm+varmidir+']Mortal Kombat "you are not connected to the Mortal Kombat server" hatası...
Mouspadim hali steelseries bir mouspad ve elle yikamaya üşendiğim için çamaşir makinesine atmayi düşünüyorum sizce atmalimiyim at derseniz de hangi program da atayim ?
ventus değil supremexten bahsediyorum supremexi 1 senedir kullanıyorum ve o kadar yanıcı sıcaklığa geldiğini hiç görmedimmax 65 bilemedin 70 dereceye çıkmıştır ventusa gelirsek evet ventus durduk yere bile baya ısınıyor onu tecrübe ettim 😅
Elimde bir Msi 3070 Supremex var ve bir de Gigabayte 3080 ti Oc var + olarak Msi 3080 ti Ventus 3x oc var sizce hangisi performans ve soğutma olarak daha iyidir
İ7 5960x Extreme edition mu
yoksa
İntel Xeon E5-2678 v3 mü 2025 oyunlarinda iyi performans verir
elimde ikisi var ama hangisine takacağimi bilmiyorum masaüstü bilgisayarda daha verimli daha hizli ve oyunlarda yüksek fps verecek işlemci hangisi olur
(ekran karti 3070)
ya o ledin gitmesi ailem benim pc yi küllüğü monitörün önüne çekip öyle kullandiklari için beli duman ledin içine fln girmiş olabilir hani sicaktan dolayi gitmiş olabilir belki ama onun dişinda 2 tane var zaten ayni monitörden birinde hiç sknti yok hala çalişiyor ama bu bozuk olan hala bozuk 1...
bunu bir ekran tamircisine götürsem ekranin içine etmez umarim yani onu yapabilecek bi kapasite yoktur diye düşünüyorum , ledleri değiştireceklermi yoksa olani mi tamir ederler ?
Xiaomi bHR4269GL 34" 4 ms WQHD FreeSync Curved oyuncu monitörünü kullanıyorum. Max 2 senedir monitörü kullanıyorum hiçbir skntisi yok iken bir gün kullanirken ekran gitmeye başladi, 2 kere ekran kararmasi yaşadiktan sonra tamamen gitti. Ekran şu an sadece parlak yani beyaz yerleri gösteriyor o...