Ya banyo yaparken yapıştır duvara foşur foşur yıka .Mouspadim hali steelseries bir mouspad ve elle yikamaya üşendiğim için çamaşir makinesine atmayi düşünüyorum sizce atmalimiyim at derseniz de hangi program da atayim ?
Valla çeker meker şimdi hiç uğraşma foşşur foşşur yıka 2 dk hem belki zarar verir makine bilemicem.Makinaya atsak daha iyi yikanmaz mi sanki
Mousepad sentetik kimyasal malzemelerden üretiliyor makinaya atınca yapısı bozuluyor sonra parça parça dağılışını eriyişini izlersin. Yukarıda arkadaşın dediği gibi yap. Bende öyle yapıyorum banyoda duvarı ıslat sonra löps diye duvara fırlat mouse pad'i direkt yapışıyor sonra foşur foşur yıka.Makinaya atsak daha iyi yikanmaz mi sanki
sabun, şampuan vs bir şey döküyonuz muMousepad sentetik kimyasal malzemelerden üretiliyor makinaya atınca yapısı bozuluyor sonra parça parça dağılışını eriyişini izlersin. Yukarıda arkadaşın dediği gibi yap. Bende öyle yapıyorum banyoda duvarı ıslat sonra löps diye duvara fırlat mouse pad'i direkt yapışıyor sonra foşur foşur yıka.
sentetik kimyasal içiyorum bir şey olmuyorMousepad sentetik kimyasal malzemelerden üretiliyor makinaya atınca yapısı bozuluyor sonra parça parça dağılışını eriyişini izlersin. Yukarıda arkadaşın dediği gibi yap. Bende öyle yapıyorum banyoda duvarı ıslat sonra löps diye duvara fırlat mouse pad'i direkt yapışıyor sonra foşur foşur yıka.
Ben duş jeli ile yıkadım mis gibi oldu aynı digerlerinin dediği givi duvara yapıştırdımsabun, şampuan vs bir şey döküyonuz mu
İkisi de olur, ben şampuan tercih ediyorum. Detarjan kullanma.sabun, şampuan vs bir şey döküyonuz mu
Afferim sana.sentetik kimyasal içiyorum bir şey olmuyor
onlarda kimyasal ya emin olamadımBen duş jeli ile yıkadım mis gibi oldu aynı digerlerinin dediği givi duvara yapıştırdım
İkisi de olur, ben şampuan tercih ediyorum. Detarjan kullanma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Afferim sana.