Arkadaşın yorumuna cevap ve bilen varsa yardım için yazim dedim bende MSI A 520 anakart var 5600 AMD islemcime ryzen master üzerinden percore seçeneğiyle yaklaşık 1 saat sürerek temiz overclock yaptım bundan 7 ay önce.
dün biosu son sürüme guncelledim sisteme format attım ryzen master yeni...
ben bu tarifeye gecirin hattı taşıcam dedim adamlar bu tarıfe 1 hafta once kaldırıldı dedı 3 tane eleman ayrı ayrı aradım olmadı faturasıza gectım sımdı dıger operetorlere gecıcem bakalım
Arkadaşlar ben bağlandım dedikleri şu parayı çektiyse profizyonda değilse dedi bana akşam 6 -7 gibi sipariş ekranına düşer satılmıştır size dedi pc olmazssa maıl atın dedi bize veyahut da ıade vs olursa zaten sizi ararız dedi
40 dkk uğraştım ödeme sayfasına geçebilmek için adres seçiminden oturumdan hep attı sürekli en sonunda ödeme sayfasına kart bılgılerını yazıp ödeme yaptım an hata verdı ekranda siparişlerimde ürün görülmüyor ama bankadan 20.058 lira çekilmiş sanırım büyük ihtimal iptal olucak parayada bişey...
Sağolasın kardeş daha elime ulaşmadı ama bakalım yakında gelir
1676859745
Aklımda böyle cikaricagi vardı ama fiyatı çok iyiydi gerçekten bence
1676859997
Abdullah kardeş sistem özellikleri böyle olucağını düşündüm ama fiyat efsaneydi gerçekten parça kalitesine göre yine güzel bir sistem...
Arkadaşlar herkese teşekkürler Abdullah kardeş gerçekten çok güzel bir sistem yaptı alanlara hayırlı olsun fiyatı umduğumdan da iyi gercekten bende Elazığ da yaşıyorum depremi yaşadık halada yaşıyoruz çok şükür ben ve ailem iyiyiz burdada kötü sallanıyor rabbim ölen vatandaslarimiza rahmet...
sorunu en sonunda çözdüm buraya yazım dedim belki benim gibi yeni pc alan arkadaşlara yardımcı olur ilk olarak sıfır bir format atmak lazımmış yeni bil bilgisayara bunu öğrendim ondan sonra amd ekran kartı sürücüsü windows sürücüsü ilemi ne çakışıyor bundan ötürü windows update sildim herşeyi...
Alt sürüm
Sendedemi aynı kardes görüntü gidiyormu bı anda oyuna girerken
1671686589
Berke kardeş bu stres testi felan yapmadım ben zaten arıza olsa anlarız dedim şimdi alt sürüm kursam 22.5.2 giderini sorunu yoksa ekran kartındamı sıkıntı var diyorsun