tucsonda da masaj haric hepsi bulunuyor hocam hibrit yada benzinlide bulunuyor super b iyi ama sunroof lazım diye düşünüyoruz ama super b bakmadım ama bayağı bir fiyat farkı olduğunu düşünüyorum sunrrof olan modeller için vw için önerilerinizi alabilirim hani sorun yada performans olarak mesela...
birde şunu diyeyim şuan bende ehliyet olmadığından araçlar genellikle garajda yatıyor ilanlardaki garajda durmuş km yapmamıs gibi ilanlardaki gibi birsey bizim araclar ancak tabii ki yazın ehliyet alacağım için artık yavaş yavaşta olsa hareket edecek yani şöyle söyleyeyim ben kullanmadığım süreçte...
bu lt değerleri de çok hocam ya bu yakıt fiyatlarında ülkede valla
1778431067
tahmini işte hocam ne kadar km de gidiyor birde masrafı ne bilmediğimden diyorum
tiguan modelide iç olarak pek meh değil bence yine görünüş olarak tucson sportage faha iyi ama bunda koltuklarda masaj özelliğinin olması artı bir avantaj olarak öne çıkıyor ve bence stop arka taraf sportage modelinen daha iyi tabi ama konfor olarak hangisi daha iyidir denemediğim için...
Bütçe çıkarsa denenebilcek bir araba valla hocam
1778429871
Hocam boya isi bozdu vallaha bu paralara hatasiz arac almak isteriz
1778429950
Chr hic bizlik degil hocam ya açıkçası görünüşte biraz önemli yani arac bence cok kötü bir görünüşü var hem ic hem dis olarak
Peki bu arkadasin attigi gibi hibrit 230bg tucson mu yoksa bi üst kasa makyajlanmis tucson mu 180 160 beygirlik versiyonlar mi mesela
1778425284
Havalı duran arabalar ileride istiyorum 🤩🤩
Valla hocam aile arabasi olmasa hayal arabalarimdan da işte bizim aileye gitmez 😄
1778425122
Ah doğru bu arkadas atmisti
1778425156
O tarz bir araca ihtiyacimiz yok hocam o yüzden sedan yada suv arac tercihimiz.
1778425186
Ah ah hocam aile elektirikliye yanassa elektirikli cok güzel modeller var.
Baktim sitesinden falan hocam chr yani cok gereksiz bir arac olmus diye yorumladim şimdi aile araci olduğu için babam alacak yani alfa romeo tutulan bir marka olmadigi icin herhangi satma durumunda elden hizli cikabilecek bir arac olmasi gerek.
1778425063
Sedan da olabilir hocam staria örnek...
Hocam araba evet bayağı Güçlü güzel görünüyor ancak alfa romeo falan ülkemizde biraz az tutan bir araba satmak istedigimizde hemen satabilecegimiz bir araba değil açıkçası ve bu fiyatlara göre evet gücü var ancak iç tasarım olarak biraz geride kalmış en azından bizim bütçemizdekilerden...