hocam ben animecixten izliyorumda orada hxh yok nereden izleyebilirim ücretsiz şekilde acaba
1782819396
bide sizde vinland saga bitirmelimiyim yarıda bıraktığım bir anime kendisi
vinland saga bir ara basladım 1. sezon bile bitmeden bırakmıstım hocam
1782818442
baska varmı peki hocam önerebiceğiniz söylediğim animelere benzer yakın özellikte?
Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
tucsonda da masaj haric hepsi bulunuyor hocam hibrit yada benzinlide bulunuyor super b iyi ama sunroof lazım diye düşünüyoruz ama super b bakmadım ama bayağı bir fiyat farkı olduğunu düşünüyorum sunrrof olan modeller için vw için önerilerinizi alabilirim hani sorun yada performans olarak mesela...
birde şunu diyeyim şuan bende ehliyet olmadığından araçlar genellikle garajda yatıyor ilanlardaki garajda durmuş km yapmamıs gibi ilanlardaki gibi birsey bizim araclar ancak tabii ki yazın ehliyet alacağım için artık yavaş yavaşta olsa hareket edecek yani şöyle söyleyeyim ben kullanmadığım süreçte...
bu lt değerleri de çok hocam ya bu yakıt fiyatlarında ülkede valla
1778431067
tahmini işte hocam ne kadar km de gidiyor birde masrafı ne bilmediğimden diyorum
tiguan modelide iç olarak pek meh değil bence yine görünüş olarak tucson sportage faha iyi ama bunda koltuklarda masaj özelliğinin olması artı bir avantaj olarak öne çıkıyor ve bence stop arka taraf sportage modelinen daha iyi tabi ama konfor olarak hangisi daha iyidir denemediğim için...
Bütçe çıkarsa denenebilcek bir araba valla hocam
1778429871
Hocam boya isi bozdu vallaha bu paralara hatasiz arac almak isteriz
1778429950
Chr hic bizlik degil hocam ya açıkçası görünüşte biraz önemli yani arac bence cok kötü bir görünüşü var hem ic hem dis olarak