Sunroof süperblerde yok evet ama şahsen bana göre seçici bir özellik degil, şuan bende vw cc var aracımda cam tavan mevcut ama pekte bir olayı yok, süperb...
tucsonda da masaj haric hepsi bulunuyor hocam hibrit yada benzinlide bulunuyor super b iyi ama sunroof lazım diye düşünüyoruz ama super b bakmadım ama...
Tucsonlar hakkında çok bilgim yok ama genel olarak baktıgımda hibrit yakıttan çok performansa etki ediyor sanırım, 230 hp ile 136hp arasında ciddi bir...
G20 nin yakıtını göze alıyorsanız sizi üzmez sadece su hortumları belli kmlerde ölüyor, hortum degişimi masraflı bir şey degil çok gülünç paralara sanayide...
birde şunu diyeyim şuan bende ehliyet olmadığından araçlar genellikle garajda yatıyor ilanlardaki garajda durmuş km yapmamıs gibi ilanlardaki gibi birsey...
bu lt değerleri de çok hocam ya bu yakıt fiyatlarında ülkede valla
1778431067
tahmini işte hocam ne kadar km de gidiyor birde masrafı ne bilmediğimden diyorum
Hocam, Gerek tiguan gerek kodiaq; tucson,sportage gibi modellere göre iç mekan kalitesi olarak çok çok daha üstün, tasarımla bana göre tucson ve sportageye...
And mehmet neyi met ediyorki, ancak santa-fe öneriyor vw nin mild hibrit araçlarında alternatör sorunu var fakat bu attıgım araçlarda e-tsi 2 var alternatör...
tiguan modelide iç olarak pek meh değil bence yine görünüş olarak tucson sportage faha iyi ama bunda koltuklarda masaj özelliğinin olması artı bir avantaj...