R5 27k ya düşerse alırım da öbür türlü vd6 ile arasında kalıyorum ya. Direksiyonlar sonraki iş olabilirde şimdilik set olsun gerisi kolay. Çok teşekkürler...
Ben test edip kararımı verdim hocam :D
Bu videodaki Mehmet bey de Gelbura'nın ürünlerini inceliyor. Ben VD6'yı gümrükten çektikleri gün teslim almaya...
Valla Moza'nın kalitesini gördük 😄 Yurtdışında ikisi de aynı paraya satılıyor. Moza R3 ve R5 2023 den beri revize yemedi bildiğim kadarıyla. VD serileri...
Hocam satıcı Gelbura olduğu için korkacak bir durum yok adam sattığı şeyin arkasında. Ben o yüzden ordan almayı tercih ettim. Hem dediğim gibi PXN bu işte...
Estağfurullah hocam. 4-5 saat aralıksız iRacing ve LMU'da kullandım. En yüksek 33 dereceydi baktığımda ki benim odam yaz kış sıcak bir oda :)
PXN'in load...
VD6 sadece 0.5 nm tork fazla değil peak torku 7 nm ye çıkıyor. Load cell dışında ekosistemden 40k ya F1 direksiyonu vs almayacaksanız Moza'dan şuan için...
r3 r5 pxn vd6 'nin birebir karşılaştırmalı olarak ben pek bulamadım hocam ya. R5 te fabrikasyon sorun çıkmadığı sürece sizce r5 mı vd6 mı daha iyi olur?
Offfff. Iyice arada kaldım şimdi. Fazla inceleme olsa tüm kanallardan izlemeye calısıcam ama yok öyle pek fazla incelemesi. R5 düşmezse r3 alır loadcell...
Bu sorun fabrikasyon olduğu için genelde ilk başta veriyor. Sonradan ortaya çıkan da motorun komple güç kesmesi sorunu var. Reddit'te Moza subredittine...
Hmm anladım hocam. Peki sık rastlanan bir durum mu bu? Ve ilk açılınca mı böyle oluyor yoksa ilerleyen zamanlarda da yapabiliyor mu?
R3 için ısınma yok...