Arkadaşlar Merhaba. USB mikrofonumda hiçbir sorun yokken bugün birden çalışmamaya başladı.Laptopumda denedim ve sorunsuz çalışıyor. Sanırım yanlışlıkla bir ayar ile oynadım. Bu konudan çok anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Usb mikrofonum sesi almıyor. Dün sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Laptopumda denedim, orada da çalışıyor ancak Masaüstü Bilgisayarımda çalışmıyor. Anakarta takıp da denedim fayda etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet ufak bir edit yapacağım. Sadece cs go için bir steam hesabı açtım ve orada başladım. Yoldaş oynuyorum ve 10 galibiyet sonunda Usta Nova'ya yerleştim. Şimdi ki hedefim Usta Muhafız. Yeni hesap açmak işe yaradı. Tavsiyeler için teşekkürler :)
Yeni bir hesap açsam veya rankım silinene kadar beklesem birley fark eder mi? Örneğin rankım silinince arka arkaya 10 maç kazanıp hızlı rütbe atlamak gibi bir katkısı olur mu
Arkadaşlar bir çok kişide de olduğu gibi bende silverdan çıkamıyorum. Her maç 20 üstü vuruyorum ancak bir türlü takım yüzünden maç kazanamıyorum. Yaklaşık 60 galibiyetim var ve silver 3 üm. Tavsiye ettiğiniz birşeyler var mıdır? Yeni hesaba mı geçiş yapmalıyım? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Uzun süredir fiyat performans klavyesi arıyorum. Bi hayli dolar kuruda böyleyken güzel bir klavye bulmak zor. Tavsiyeniz var ise yardımcı olabilir misiniz ? Bütçem 200-250 tl aralığı.
En iyi görüntüye değil özele çektim ve sadece o kutucuğu işaretledim. (Yani sayfanın dış pencerisini kapatma olayı) Sadece onu işaretledim diğerleri yüksek performansta. Yardımınız için teşekkürler.