Uzak durun. Gladius aimpoint ve keris aimpoint kullandım hisleri iyi ama switchler cok kısa sürede çift tıklatıyor teker bozuluyor. gittim aula mouse aldım his dandik ama performans ve dayanıklılık harikulade.
ben bi problem yaşamadım sadece pubg oynuyorum. ama asus rog keris aimpoint ondan önce gladius aimponte boşa para vermişim onu söyleyebilirim. ha birde benim elim küçük cuk oturuyor elime.
Bu paraları vermeye gerek varmı beyler monitöre ? 1080p ips den 2k ips ye geçtim şu ktc'yi aldım teknoklikten ama sanki çokta gereği yokmuş gibi. 5800x3d - rtx 4070 vardı full hd az diye aldım bu bile gereksiz gibi.
Alın beyler. Asus keris aimpoint e boşuna 4k vermişim lanet ettirdi. Bunu aldım kafa rahat orta teker az oynak gıcırdıyo ama kullanışa hiç bir etkisi yok. Asus keris alacaklarda vazgeçsin orta teker kaydırması bozuluyo gönderdikleriş 2 switchde çift tıklattı az bir kullanımda.
Sakın almayın kafanızı mengene gibi sıkar. Normal pic versiyonunu almıştım 2 -3 saat anca kullanabildim. İnce kafalıyım diyorsanız 1 e vereyim size :S.